O tabletkach na poczatku wbrew pozorom najtrudniej sie zapomina. Bo sie ma glowie "biore pilsy, biore pilsy". Kiedy sie to automatyzuje nagle jest polnoc a Ty sie budzisz "dzizas pils 2 godziny temu!!!!"
Mimo że jestem z moim facetem ponad 2 lata nigdy nie rozmawiałam na temat seksu z mamą. Ona po prostu troche czuje sie skrępowana a wiem, że czasem kiedy przychodze do domu to dziwnie się na mnie patrzy;-) ale sama nie wie jak zaczac rozmowe i na tym sie po prostu konczy . . .
_________________ •oO• LoVe Is NoThiNg, NoThiNg Is All aNd All Is NoThiNg •Oo <you>
Imię: P jak Poison
Wysłany: 09-12-2007, 15:59 Re: Rodzice vs. seks.
Darn napisał/a:
Czy Wasi rodzice mają pojęcie co robicie gdy jesteście sam na sam ze swoim partnerem?
Raczej tak. Dlatego nikt mi nigdy nie wchodzi do pokoju jak jesteśmy razem:]
Darn napisał/a:
Czy Wy informujecie sowich rodziców, że już rozpoczeliście życie seksualne, czy może dajecie im pewne oznaki licząc, że sami się domyślą?
Nie informowałem. Ale wierzę, że są domyślni
Darn napisał/a:
Czy może skrzętnie to przed nimi ukrywacie?
Nie, bo nie widzę w tym sensu.
Wysłany: 09-12-2007, 16:19
Moja mama kiedyś stała pod drzwiami i nas podłuchiwała =='
Myślała, że o tym nie wiem, a mam przecież szybę w drzwiach (taką, że nie widać co jest w środku, tylko taki cień).
Wstyd jej potem było, jak jej powiedziałam, że wiem
_________________ Żyć, błądzić, padać, triumfować, odtwarzać życie z życia!
Imię: P jak Poison
Wysłany: 09-12-2007, 16:26
harlequin napisał/a:
Moja mama kiedyś stała pod drzwiami i nas podłuchiwała
Może lubi podsłuchiwać i słyszeć to wszystkie "och" i "ach". .... lub może jej tego też brakuje
NIe byłaby to dla mnie ta sama przyjemność, bo cały czas zastanawiałabym się czy może zaraz ktos nie wejdzie do pokoju. A wtedy by nie było już tak miło.
Zwłaszcza, że moja mama lubi przyjśc sobie porozmawiać.
_________________ pod światło widać jak bardzo się różnimy.
Nie rozumiem jak można uprawiać seks z rodzicami za ścianą.
Hyh. A powiedz mi jak tego uniknac gdy mieszkasz z rodzicami i twoj facet tez mimo, ze macie juz np. 23 lata? A rodzice nie pracuja?
Co wiecej mam kolezanke ktorej chlopak zamieszkal z nia po 3 miesiacach bycia razem. Ich sypialnia byla dokladnie sciane obok sypialni jej mamy..
a teraz sa po slubie i dalej tam mieszkaja...
Hyh. A powiedz mi jak tego uniknac gdy mieszkasz z rodzicami i twoj facet tez mimo, ze macie juz np. 23 lata? A rodzice nie pracuja?
Co wiecej mam kolezanke ktorej chlopak zamieszkal z nia po 3 miesiacach bycia razem. Ich sypialnia byla dokladnie sciane obok sypialni jej mamy..
a teraz sa po slubie i dalej tam mieszkaja...
Niektorym to nieprzeszkadza, ja bym czul sie lekko skrepowany.
_________________ "Autorytet, rząd, władza, państwo - każde z tych słów oznacza to samo - środek nacisku i wyzysku..."
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum