przy rodzicach mi się zdarza. ale to muszę już być na prawdę wytrącona z równowagi. a że mi się to zdarzało w tym roku często, to się chyba przyzwyczaili.
ogólnie klnę dość dużo. i siarczyście.
jak wybucham to mam nawet jakąś taką wiązankę, której w normalnym stanie nie potrafię powtórzyć, po prostu jej nie pamiętam.
ja przeklinam przy matce i ojcu ale nie gdy mówię do nich tylko np. do siostry albo brata uważam że przy rozmowie z rodzicami przeklinanie to brak szacunku a pyzatym oduczam się przeklinać
tego nie można? to chyba powinnam dostać z tysiąc warnów
a cho*era można?
nie popadajmy w skrajności, kurde i cholera to nie przekleństwa, przynajmniej wg mnie
MJ
Imię: Agatka
Wiek: 18 Dołączyła: 17 Wrz 2006 Posty: 185 Skąd: z Polski ;]
Wysłany: 24-01-2008, 13:53
Zdarza mi się przeklinać przy rodzicach, ale tylko w naprawdę skrajnych sytuacjach. Na brata sie kiedyś wydarłam: spie****** ch****, bo już nie miałam siły, to poskarżył się rodzicom i niezłe kazanie miałam... Na dodatek darłam się, a obok w pokoju wszystko słyszał mój konserwatywny dziadek
/Przekleństwa gwiazdkujemy do końca. Nudne się to robi. Darn.
_________________ Na dnie serca pozostanie zawsze ślad...
przy rodzicach mi się zdarza. ale to muszę już być na prawdę wytrącona z równowagi. a że mi się to zdarzało w tym roku często, to się chyba przyzwyczaili.
ogólnie klnę dość dużo. i siarczyście.
jak wybucham to mam nawet jakąś taką wiązankę, której w normalnym stanie nie potrafię powtórzyć, po prostu jej nie pamiętam.
Mam identycznie.
harlequin napisał/a:
Mnie normalnie to się zdarza przy rodzicach, nawet na nich.
Na rodzicow nigdy. Zawsze gdzies ten szacunek jest.
Pozatym mimo, ze mam dobre i luzne stosunki z moimi rodzicami, to jestem w 100% pewna, ze jakbym przeklnela na moja mame, to dostalabym bez wachania w pysk.
Nie jestem zbytnio wybuchowy. Potrafię panować na nerwami, więc nie zdarza mi się przeklinać przy rodzicach.
Zazwyczaj kłocę się z siostrą, ale nie używam w jej kierunku zbyt wulgarnych słow.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum