przy rodzicach nie klne choc czasem jak jestem bardzo wkorw... to mi sie cos wymsknie ale to bardzo rzadko ale nadrabiam poza domem lub gdy starszych nie ma ale za duzo nie moge sie odzwyczajic
moi rodzice nie przeklinaja ale mieszkam z moją ciotka jej męzem i 4 dzieciakami... to jest okropne!!! ZAcytuje ciocie która odezwała sie do swojego 13-letniego syna: "k*rwa Ty p*ojeba*ny ch*ju co Ty k*rwa od*ierdalasz??!!" to było krótkie ale bardzo wymowne... Świadczy tylko o niej i jej niskim poziomie inteligencji...
Przez gardło by mi nie przeszło żadne przekleństwo.
Czasami jak się kłócę ze siostrą to coś się wymsknie, ale rzadko. Muszę już być porządnie wyprowadzona z równowagi.
Tak swoją drogą: zaje****** to przekleństwo?
_________________ pod światło widać jak bardzo się różnimy.
Ostatnio zmieniony przez merel 21-12-2007, 13:48, w całości zmieniany 1 raz
Imię: Aneta
Wysłany: 21-12-2007, 14:26
Staram się nie, bo rodzice od razu mnie upomonają. Mimo, że czasami słyszę, jak mój tata sobie przeklnie wiem, że mnie za to skarci. Nawet nie przy rodzicach staram się nie przeklinać. Nie używam kur*a. Ewentualnie mówie "ku*de, chole*a". No i tradycyjnie dupa. Ale czy to jest przekleństwo? Chyba JUŻ nie.
_________________ "A żyć możesz tylko dzięki temu, za co mógłbyś umrzeć".
Za ukochaną, przyszłą ojczyznę.
Kiedyś nie musiałam się pilnowac, bo w życiu przez gardło nie przeszłoby mi brzydkie słowo. Zaczęłam przeklinac w liceum i to na potęgę. Dopiero wtedy musiałam uważac, żeby czegoś nie palnąc przy rodzicach; a jak już się zdarzyło, to słyszałam ostrzegawcze: "Nooo... uważaj sobie". Teraz jak mi sie zdarzy przy mamie coś powiedziec, to nie reaguje, może gdybym to robiła nagminnie jej reakcja pewnie byłaby inna. Ogólnie jest luz, a moja mama przeklina częściej ode mnie
_________________ Kiedyś ktoś Cię opuści- uświadom to sobie, bądź na to gotowy, mniej boli...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum