Wysłany: 21-01-2006, 13:41
i tak ten pomysł nie przejdzie. Nie jest on za dobry. Nie dość, że religia w szkołach jest, teraz jeszcze niby chcieli żeby do średniej wchodziła to jeszcze na maturze, czego ten nasz wspaniały Kościół nie wymyśli
_________________ Shes a Maneater
Wish you never ever met her at all.
no cóż...troche to dziwne...Wprawdzie jesli ktos ma ochote zdawac religie to czemu nie...Ale z drugiej strony takie pozwalanie kościołowi na coraz to wiecej moze sie zle skonczyc...
jestem tego samego zdania. Niepotrzebnie w ogóle zaczęto snuć takie plany.
_________________ Zostaw to, nie szukaj problemów we wszystkim
Znajdź szczęście i daj je swym bliskim
Zostaw to, mija cenny czas, za kilka lat
Znów w tym samym miejscu powiesz - miałem zły start
Imię: Ola
Wysłany: 27-01-2008, 16:59
caessa napisał/a:
matura z religie to dyskryminacja.
przepraszam bardzo ale z której strony?
Gdyby coś takiego wprowadzili to na zasadzie kto chce a nie obowiązkowe. to w takim razie ja się czuję zdyskryminowana bo muszę zdawać obowiązkowo maturę z matemtyki.
to w takim razie ja się czuję zdyskryminowana bo muszę zdawać obowiązkowo maturę z matemtyki.
to nie ma nic do tego o.O. Matura z matematyki nie jest kwestią duchową, ani osobistą kazdego z nas. To, że jej nie umiesz lub nie lubisz to jest Twoje zmartwienie.
_________________ Zostaw to, nie szukaj problemów we wszystkim
Znajdź szczęście i daj je swym bliskim
Zostaw to, mija cenny czas, za kilka lat
Znów w tym samym miejscu powiesz - miałem zły start
Ostatnio zmieniony przez wookaszek 27-01-2008, 17:12, w całości zmieniany 1 raz
Imię: Ola
Wysłany: 27-01-2008, 17:08
to w takim razie pytam się dlaczego czujecie się zdyskryminowani maturą z religii. Większość zpołeczeństwa w Polsce jest katolikami i co w tym złego że będzie możliwość zdawania tego na maturze? Nie wierzysz- nie zdajesz proste.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum