Mam prosbe jeżeli ktos słucha tego rodzaju muzyki niech napisze jakieś fajne zespoły najlepiej ragga lub nazwy piosenek których warto przesłuchać, dzięki z góry.
jakby nie patrzeć pozytywnie mnie zaskoczyło że w reklamie neostrady wykorzystali utwór don't worry, be happy Boba Marleya
czasami tez warto posłcuać cos co podchodzi pod reagge, np rapoiwe ziarno czy inne podoben
_________________ Lilka jest bogiem, Citroën nałogiem.
"Ten kto wymyślił piwo był mędrcem" - Platon
"Zagubiłem się w Lilly Town" - pavlitto
indios bravos wiadomo gutka wokal zawsze przyjemnie mi wchodzi, mimo, że nigdy wcześniej nie byłem pasjonatem reggae, prędzej ragga/jungle, ewentualnie ... raggacore ale tylko czasem i bardziej z ciekawości to ostatnie, niż z jakiejś większej zajawki.
wracając do tematu ragga to zdecydowanie najlepiej dla mnie w tej kwestii prezentuje sie Pablopavo - świetny styl.
Firma. "NIelegalne rytmy" zajebista płyta ragga tylko, że to takie uliczne dużo o bakaniu i o nienawiści do psów, ale rytmy są świetne naprawdę polecam!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum