To co napisales swiadczy czym jestes a nie kim bo z istota ludzka nie masz nic wspolego .
Cytując pewną osobę, z innych for napiszę:
"Nie jestem człowiekiem. Jestem blądrwą grzębolastonogą z dwunastoma filoteowymi mackami, różowym irokezem i pomarańczowymi kolcami pod pachami, a zamiast głowy mam czerwonego kalafiora. Ale i tak jestem czterystukrotnie bardziej inteligentny niż" Krzysio.
Sneijder rośnie na niezłą gwiazdę ;] to tak, żeby było na temat.
Darn, pozdrawiam (to nie jest żadna ironia, ani nic w tym stylu - to najszczersze w świecie pozdrowienia)
_________________ "It matters not how strait the gate,
How charged with punishments the scroll,
I am the Master of my fate,
I am the Captain of my soul."
Cytując pewną osobę, z innych for napiszę:
"Nie jestem człowiekiem. Jestem blądrwą grzębolastonogą z dwunastoma filoteowymi mackami, różowym irokezem i pomarańczowymi kolcami pod pachami, a zamiast głowy mam czerwonego kalafiora. Ale i tak jestem czterystukrotnie bardziej inteligentny niż" Krzysio.
Jesli cytujesz takie slowa to naprawde mialem racje nie masz nic z czlowieka .
A to riposta na twoj temat Sneijder nawet nie do rasta do paznokci Henry'go
I jeszcze jedno. Naucz się stawiac przecinki i kropki bo twoje wypowiedzi to jedno najzwyczajniejsze i śmierdzący gówno.
Henry , Ronaldinio i Messi tych tzrech zawodnikow wystarczy na ten obsrany real . to tak na temat .
Lucky napisał/a:
A to Henry zajmuje się reggae?
hehe a co nie wiedzales ??? a juz wiem dlaczego bo takie cos jak ty jest puste jak studnia bez dna .
Cytat:
I jeszcze jedno. Naucz się stawiac przecinki i kropki bo twoje wypowiedzi to jedno najzwyczajniejsze i śmierdzący g****.
Jak bede chcial to bed pisal jak chce . popatrz na to swoje zdanie powyzej jak jzu sie tak czepiasz . Nie widze tu zadnej logiki . hehe . NARA FRAJERZE.
Henry , Ronaldinio i Messi tych tzrech zawodnikow wystarczy na ten obsrany real .
No tak tak.
Zapomniałeś jeszcze o Eto, który przecież w końcu kiedys dojdzie do zrowia, no nie? I wtedy będzie Barca grała najlepiej na świecie, będzie strzelała dużo bramek. W końcu będzie 4 napastników w pierwszym składzie. A ty będziesz miał orgazm za orgazmem.
Krzysio napisał/a:
hehe a co nie wiedzales ???
Nie. Nie wchodze mu w dupę i nie obgryzam jego paznokci tak jak ty.
Krzysio napisał/a:
juz wiem dlaczego bo takie cos jak ty jest puste jak studnia bez dna .
No, no.
Krzysio napisał/a:
popatrz na to swoje zdanie powyzej jak jzu sie tak czepiasz . Nie widze tu zadnej logiki
Jak masz widzieć skoro jesteś ślepy?
Krzysio napisał/a:
Jak bede chcial to bed pisal jak chce
A jak nie będziesz chciał to nie będziesz pisał jak chcesz panie logiko od siedmiu boleści?
Dobra koniec tych glupot . Mysle ze nie masz 10 lat, zakonczmy to normalnie . Niech wygra lepszy Primera division. Ja jestem za Barca ty za Realem i koniec kropka .
Mysle ze nie masz 10 lat, zakonczmy to normalnie . Niech wygra lepszy Primera division. Ja jestem za Barca ty za Realem i koniec kropka .
Bałem się, że już niczego mądrego tu nie napiszesz. Na szczeście mnie zaskoczyłeś.
EOT
Ciekawy sezon się szykuje w Hiszpańskiej lidze oba zespoły będą zapewne walczyć o mistrza jak i o LM. W lidze królewskim dobrze idzie na początek w LM wymęczona wygrana, natomiast ich rywal Barca pewna wygrana w LM i dwa remisy w lidze.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum