Więc są jakieś dziewczyny które rapują ?? Może pochwalicie sięsowimi umiejętnościami np. textami mp3 itp. ?? Ja zostanę przy textach i może coś kiedyś pokaże ;D Narazie tylko zeszyt i długopis
Sorry jeśli powtarzam temat
/ Nie pisz całych postów dużymi literami! / Wujek Paszczak
Jak była moda na Hip Hop to sama pisałam jakieś tam rymy <cfaniak>. Ale niestety nie ujawnię mego talentu, gdyż mogłoby to w przyszłości zaszkodzić mnie, mej rodzinie i wszystkim osobom powiązanym ze mną
_________________ Nie wiem dlaczego był czas, że przestałam wierzyć w Miłość.
Głupia byłam.
Miłość istnieje moi Mili. Nigdy w Nią nie wątpcie.
Więc są jakieś dziewczyny które rapują ?? Może pochwalicie sięsowimi umiejętnościami np. textami mp3 itp. ?? Ja zostanę przy textach i może coś kiedyś pokaże ;D Narazie tylko zeszyt i długopis
Sorry jeśli powtarzam temat
/ Nie pisz całych postów dużymi literami! / Wujek Paszczak
Ogólnie, czy chodzi Ci o użytkowniczki tego forum ?
Imię: Marek
Wysłany: 12-05-2006, 13:56
mi tez jakoś kobiety w szerokich spodniach wydają sie mnie atrakcyjne( bez obrazy oczywiście), hip-hop zawsze kojarzył mi sie z szarymi blokowiskami i chłopcami w kapturach, a nie z dziewczynami , wiec kobitki zostancie kobiece
Powkey nie zawsze
ja kiedys pisalam teksty i te sprawy a szerokich spodni i wielkich bluz z kapturami nie nosilam Teraz zdecydowanie wole sluchac i niz tworzyc
Ogolnie niezbyt podoba mi sie rap w wykonaniu dziewczyn....
Imię: Marek
Wysłany: 12-05-2006, 14:29
ja całkiem jakoś nie przepradam za hip-hopem oprucz 1 płyty Grammaticka, która ma jakiś przekaż mocny, a co do dziewczyn hip-hoperek to znam kilka w szerokich spodniach i bluzach
Wysłany: 12-05-2006, 14:38
Mi tam głos kobiecy bardziej pasuje przy rnb albo soul... Taki sexowny, delikatny a jednocześnie diabelnie silny i ostry.... Jeżeli już ma być w rapie to jako piękny chórek ;'d
_________________ Kto dziś dogoni króliczka?
(\_|)
(O.o)
(> <)
Ostatnio zmieniony przez króliczek 12-05-2006, 14:39, w całości zmieniany 1 raz
ale w bluzach i kapturach które zamiast ukazywać piękno kobiet, kryją je
tak, tak! Dekolt po pępek, obcisłe biodrówki i jażda!
rozpuszczone falowane włosy.
białe dłonie nie potrafiące unieść mikrofonu.
toż to nie przystoi damie przeklinać i rymów składać.
_________________ jeśli dziś masz dobry dzień chcę byś zaraził, zaraziła mnie.
gupia kretynka
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum