Imię: PiOtR
Wysłany: 02-03-2006, 18:52
Nie lubie słuchać muzy w tym języku, lecz RAMMSTEIN jest zaje, kolesie z zespoliku poprostu dają rade. Mam ich prawie wszytskie albumy, lecz najbardziej podoba mi się: Mutter. Fajnie jest posłuchać sobie od czasu do czasu mocniejszych rytmów. Ale i tak punkrock i reggae wymiatają.
Ja kocham muzykę Rammstein. Zresztą jak połowa mojej klasy, mimo że śpiawają po niemiecku, co niektórych denerwuje... Ja tam ich wszystkie teksty na szczęście rozumiem. Zauważyłem od dawna, że jest to jedyny zespół, którego kawałki podobają mi się wszystkire, bez wyjątku! Ale ogólnie najlepsze: ,,Keine Lust'' (najlepiej jak z kumplami to śpiewam ) i ,,Du hast''. I z the best ,,Spieluhr''. No i jeszcze ,,Mein Herz Brent''. A słyszał ktoś może remix ,,Sonne'' z Mansonem? Dla mnie lepsze niż oryginał! A z niemieckiego rocka, to znam jeszcze ,,Oomph!''. Ale nie polecam, chociaż podobno Till często ich słucha.
Zna ktoś jakiś inny zespół który gra rock i śpiewa po niemiecku???
Die Toten Hosten
Rammstein dobry, ale nie wysmienity... kiedys wymiatał ale jest coraz słabiej
Potwierdzam... szczyt swoich możliwości osiągnęli na płycie Mutter a teraz powoli lecą w dół... Die Toten Hosten troche inny klimat ma... ale też nieźle grają
Najbardziej mi się podobała przeróbka "Seemana" przez Apokaliptyke i Ninę Hagen.. Polecam... kozak głos ma ta baba
Die Toten Hosten
Rammstein dobry, ale nie wysmienity
co ty...
Rammstein faktyczie wydal najlepsza plyte, a jej nazwa to Mutter. ale "resie, resie tez niezgorsza...
Die Toten Hosen osotatnio pnie sie jednak do gory. ich ostatni album to "Auswärtsspiel".
_________________ poprzedni opis dotycył dawnej sytuacji politycznej. teraz właściwszy byłby: jak nie sraczka to tarczka...
Najpierw usłyszałem Du Hast i przelazłem bokiem. A potem nie wiem co się stało, ale w łapska wpadła mi pierwsza płyta, potem druga, chwila ciszy, znowu kolejna i wtedy chyba zacząłem go słuchac naokrągło. I mam teraz tak że jakis czas wogóle go nie słucham, a potem znowu nic innego tylko Rammstein. Wypalają się? Czy ja wiem, pokaża w następnej płycie, Rosenrot w koncu miał być spokojniejszy
Uwielbiam ich. Zaraził mnie tym "ktoś" i teraz non stop ich słucham. Kilka lat temu nienawidziłam takiej muzyki, a teraz się to zupełnie zmieniło. Bardzo mi się podoba ich muzyka i teledyski (zawsze coś fajnego wymyślą) a "Mann gegen mann" jest wyśmienity
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum