Wysłany: 14-07-2007, 23:17 pytanie wyłącznie do Kobiet
Mam takie pytanie odnośnie miesiączek. Skąd wiecie, że miałyście krwawienie? czujecie to jak to jest, teraz to już wszystkie używają tamponów czy raczej niektóre podpasek? Sorki za durny temat ale mnie to Ciekawi
Mam takie pytanie odnośnie miesiączek. Skąd wiecie, że miałyście krwawienie? czujecie to jak to jest, teraz to już wszystkie używają tamponów czy raczej niektóre podpasek?
nie myślałam że to ty ten temat założyłes
Skąd wiecie, że miałyście krwawienie? nie rozumiem
to chyba widac nie
używam podpasek nie umiem sie przekonac do tamponów
_________________ Pewnej nocy księżyc, widząc jej samotność, zapytał:
- Nie męczy Cię to czekanie?
- Trochę. Ale nie mogę się poddać...
Imię: ~EveLinaaa~
Wiek: 18 Dołączyła: 09 Mar 2006 Posty: 3483 Skąd: z Holiłudu
Wysłany: 14-07-2007, 23:32
powerbass napisał/a:
Skąd wiecie, że miałyście krwawienie?
Mnie dzień lub dwa przed okresem zazwyczaj boli brzuch, więc wiem, że zbliżają się te dni. Poza tym mam kalendarzyk więc mniej więcej mam w głowie, pamiętam kiedy to nastąpi.
powerbass napisał/a:
teraz to już wszystkie używają tamponów czy raczej niektóre podpasek?
To zależy od okazji. Tampot wygodniejszy jest latem. Kiedy jest goraco, poza tym kiedy ma się okres, z tamponem można chodzić na plaże, pływać, opalać się itd.
kamasutra napisał/a:
mnie zawsze brzuch boli
Wiesz, nie powiedziałabym, że to aż taki duży powód do smutku, dlatego, że jak ona dostanie okresu to nie wie, nie czuje, bo ją nic nie boli i może mieć jakieś nieprzyjemne sytuacje, typu kiedy może jej się poplamić ubranie, jak się dobrze nie zabezpieczy
Wiesz, nie powiedziałabym, że to aż taki duży powód do smutku, dlatego, że jak ona dostanie okresu to nie wie, nie czuje, bo ją nic nie boli i może mieć jakieś nieprzyjemne sytuacje, typu kiedy może jej się poplamić ubranie, jak się dobrze nie zabezpieczy
no tak
tlyko ze ja mam tez głupio o nie umiem sobie wyliczyć kiedy dostane po mam nieregularny
_________________ Pewnej nocy księżyc, widząc jej samotność, zapytał:
- Nie męczy Cię to czekanie?
- Trochę. Ale nie mogę się poddać...
ja tam naprawdę dziewczyny współczuje bycia kobietami, ja sobie nie wyobrażam że mógłbym urodzić się kobietą, ma się naprawdę przesrane np nie rodzimy dzieci, nie musimy gotowac i sprzątać , jak musimy się odlać to nie trzeba tyle zachodu, same plusy
Ostatnio zmieniony przez powerbass 14-07-2007, 23:37, w całości zmieniany 1 raz
Stereotypy Nigdzie nie jest powiedziane, że kobiety mają to robić.
madziutka39 napisał/a:
mi na szczęście NIE!!! hehe ale za to piersi mi bolą hehe
MNIE ! ! !
_________________ "It matters not how strait the gate,
How charged with punishments the scroll,
I am the Master of my fate,
I am the Captain of my soul."
Imię: ~EveLinaaa~
Wiek: 18 Dołączyła: 09 Mar 2006 Posty: 3483 Skąd: z Holiłudu
Wysłany: 14-07-2007, 23:44
kamasutra napisał/a:
o nie umiem sobie wyliczyć kiedy dostane po mam nieregularny
He... to wtedy bierzesz na podstawie kilku cykli. Da się wyliczyć, też mam nieregularny (większośc kobiet, nawet dojrzałych ma nieregularne cykle)
powerbass napisał/a:
ja tam naprawdę dziewczyny współczuje
dziękuję;P
powerbass napisał/a:
np nie rodzimy dzieci, nie musimy gotowac i sprzątać , jak musimy się odlać to nie trzeba tyle zachodu, same plusy
Właśnie! Dlatego ja nie chciałabym urodzić dziewczynki tylko chłopczyka. zresztą chłopca jest o wiele łatwiej wychować <marzyciel> może w przyszłości mój boy się postara i będę miała SYNKA! ;D<marzyciel> xD
madziutka39 napisał/a:
hehe ale za to piersi mi bolą hehe
Mi przed okresem i w czasie troche się powiększają;P
Śmieje się sama do siebie, że przynajmniej jak mam okres, to mam duże cycki ;D;P
[ Dodano: 14-07-2007, 23:49 ]
Lucky napisał/a:
MNIE ! ! !
"mnie" używamy tylko na początku zadania, a w środku zdania piszemy "mi"
Ostatnio zmieniony przez malinkaaa 14-07-2007, 23:58, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum