Cześć, jestem Rafał i mam takie pytanie... Mam problem od kilku miesięcy... Zauważyłem, że włosy u moich kolegów rosną pod pachami i na nogach a mi rośnie, ale bardzo mało - prawie tego nie widac. Mam 15 lat i nie wiem co z tym mam zrobic... Moze najpierw sobie wydepiluje nogi i wtedy szybciej beda rosnac? Prosze o pomoc!
Cześć, jestem Rafał i mam takie pytanie... Mam problem od kilku miesięcy... Zauważyłem, że włosy u moich kolegów rosną pod pachami i na nogach a mi rośnie, ale bardzo mało - prawie tego nie widac. Mam 15 lat i nie wiem co z tym mam zrobic... Moze najpierw sobie wydepiluje nogi i wtedy szybciej beda rosnac? Prosze o pomoc!
nie martw sie bedzie dobrze urosną
nie depiluj
_________________ Pewnej nocy księżyc, widząc jej samotność, zapytał:
- Nie męczy Cię to czekanie?
- Trochę. Ale nie mogę się poddać...
blond włosy... no ale kiedy mniej wiecej oni mi urosną ? są jakieś odżywki do tego albo jakiś sposób żeby urosły?
Chłopak daj spokój. No idź sie wydepiluj później zarośniesz jak małpa a jeszcze Cię będą od geja wyzywać jak nogi ogolisz Poczekaj nie śpiesz się wszystko w swoim czasie. Nie wyprzedzaj matki natury
GlObUdolar, mam kolegę, który ma 16 lat a owłosienie na łydkach jak niemowlę. Ciesz się, że cokolwiek Ci tam rośnie. Na owłosienie jeszcze masz czas, nie przejmuj się.
_________________ Black is like the silence of the body after death, the close of life.
Kandinsky
GlObUdolar, Boze.... nie rob afery..to nie jest zaden problem dopiero zaczynasz dojrzewac,dorastac.. z biegiem czasu zauwazysz znaczniejsze zmiany w swoim organizmie..
_________________ ZAKOCHANA.
ZAKOCHANA PO USZY.
ZAKOCHANA PO USZY I CZUBEK GŁOWY.
Imię: Anna
Wysłany: 08-08-2007, 14:49
No jasne, jeszcze Cię zaczną potem denerwować te włosy, uważaj
Na pewno nie depiluj nic sobie, bo, tak jak powiedział master_snake, jeśli ktoś to zauważy, możesz się spodziewać głupich docinków, poza tym naprawdę nie wiadomo co Ci potem wyrośnie O_O
_________________ Żyć, błądzić, padać, triumfować, odtwarzać życie z życia!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum