Nie mam jako takich kryteriów jak powinien wyglądać,musi mieć coś w sobie.Jednak...jeżeli już miałabym wybierać,to wolę takich szczupłych,w dłuższych,niesfornych włosach,z wiecznym uśmiechem na twarzy.
_________________ Taki przewrotny i ambiwalentny Ikar.
Wg Was co bardziej przesadza o naszej atrakcyjnosci? Ladna sympatyczna twarz czy czy cialo? Jesli to drugie to lubicie bardziej przypakowanych chlopcow czy szczuplych?
1. Zależy od dziewczęcia.
2. Ja zazwyczaj patrzę na twarz, potem dopiero na ciało.
Najbardziej lubię ciemnych blondynów, z zielonymi oczami, ciekawym, uroczym nosem, średniej wielkości ustami (chociaż mogą być wąskie) i szczupłe, przechodzące w chudziutkie ciałko. To mój ideał.
Pomijam fakt, że ów ideał ma niezliczoną ilość zalet. ;p
Czy ktoś go zna? ;p
_________________ Black is like the silence of the body after death, the close of life.
Kandinsky
Najbardziej lubię ciemnych blondynów, z zielonymi oczami, ciekawym, uroczym nosem, średniej wielkości ustami (chociaż mogą być wąskie) i szczupłe, przechodzące w chudziutkie ciałko. To mój ideał.
Pomijam fakt, że ów ideał ma niezliczoną ilość zalet. ;p
Czy ktoś go zna? ;p
nieee
nie podałas wieku
aczkolwiek wole brunetów
za bardzo szczuplych nie lubiee
mi sie faceci z piegami podobali na nosie ;D
_________________ Pewnej nocy księżyc, widząc jej samotność, zapytał:
- Nie męczy Cię to czekanie?
- Trochę. Ale nie mogę się poddać...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum