O czy tu wogóle mówić ... brypa jak grypa ... przerzyłem zwykła bez antybiotyków i jakich kolwiek leków i szczepionek , a na dodatek byłem na obozie treningowym Aikido (3 treningi dziennie) i tylko jeden dzień nbie poszedłem trenowac kiedy cały tydzien chorowałem . Ptasia grypa minie jka karzda inna . Jak dobrze pamiętam równie wielkie halo było woków zwykłej grypy ..
_________________ "Trzymam skronie, tam - w koronie chmur i gromów"- Juliusz Słowacki
Wiesz adunia15 ma troche racji . No bo na miłość i opłakiwanie po stracie niektórzy ludzien ie zasługują ,a zwierzęta nigdy nie robią nieczego "złego" i zawsze przywiazane do szłowieka trzymają się jego blisko . Nie tak jak ludzie ...
_________________ "Trzymam skronie, tam - w koronie chmur i gromów"- Juliusz Słowacki
Imię: ada
Wysłany: 01-11-2005, 17:58
Madritian napisał/a:
Wiesz adunia15 ma troche racji . No bo na miłość i opłakiwanie po stracie niektórzy ludzien ie zasługują ,a zwierzęta nigdy nie robią nieczego "złego" i zawsze przywiazane do szłowieka trzymają się jego blisko . Nie tak jak ludzie ...
zwierzę ta nie mają takiej obrony prawnej jak ludzie, że zwierzęta można bezkarnie zabijać, a jak pies pogryzie jakiegoś palanta to już go się usypia
_________________ Gość nie szukaj drogi do szczęścia, to szczęście jest drogą.
To złe masz widzenie... jakby było tak jak piszesz, to osba sprzedająca szczepionki na pewno byłaby od początku do końca sprawdzona :roll:
_________________ \m/ _/....\_ \m/
_ \ _(O_o)_ / _
------------------
Najpierw był chaos... potem poszedłem do sklepu, kupiłem dwie nalewki, stworzyłem świat i było ok.
------------------
Niektórzy naukowcy uważają, że ptasia grypa na razie nie jest taka bardzo niebezpieczna, ale na wiosnę może byc pandemia. Teraz wiadomo czemu Rosjanie wierzą, że Dziadek Mróz ich uratuje.
Jeden z rosyjskich polityków, stwierdził nawet, ż eptasia grypa nie istnieje tak samo jak AIDS i choroba wscieklych krow. A wszystko to prowokacja Amerykanów, żeby ludzie kupowali "nożki Busha"czyli importowane kurze udka
A wszystko to prowokacja Amerykanów, żeby ludzie kupowali "nożki Busha"czyli importowane kurze udka
...słyszałem coś podobnego - może, lecz niekoniecznie musiało tak być - poprostu ewolucja
Ptasia grypa to przedewszystkim media szukające padłych wróbli
Kara za trzymanie na wolności ptaków domowych to 500zł - w szkole koledzy opowiadają jak to ich sąsiedzi sobie wzajemnie kary przyznają :LOLnik:
Jest takie powiedzenie:"Im bardziej poznaję ludzi,tym bardziej kocham zwierzęta".Jest ono moim zdaniem bardzo mądre.Wiele razy pomagałem bezdomnym ludziom i zwierzętom.Zawsze bardziej załowałem zwierząt.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum