piurko, Cane Corso pochodza z Wloch, sa potomkami starozytnych molosow ktore przed laty walczyly na rzymskich arenach i uczestniczyly w podbojach wraz z legionami. Sa to silnie zbudowane psy o dosc duzej wadze, maja zdecydowany i twardy charakter, oczywiscie nie brakuje im temperamentu... szczeniaki maja go az nadmiar!! W stosunku domowników jest cichym, miłym i chętnym do współpracy kompanem. Uwielbia pieszczoty. W stosunku do obcych zachowuje dystans.W chwilach niebezpiecznych dla niego lub jego pana niezwykle szybki i agresywny.
kocham mojego "malutkiego" ZEUSKA
[ Dodano: 14-08-2007, 18:04 ] synthasy tak jak juz wiele osob napisalo masz super pieska..
_________________ ZAKOCHANA.
ZAKOCHANA PO USZY.
ZAKOCHANA PO USZY I CZUBEK GŁOWY.
Imię: Anna
Wysłany: 14-08-2007, 20:04
diva-licious, Twój pies wygląda groźnie, ale pewnie taki nie jest jednak zawsze czułam przed takimi respekt...
Darn, Twój piesek wygląda na takiego małego, słodziutkiego, kochanego. dkf, berneńczyki są cudowne. Znam jednego i jest takim niesamowicie opiekuńczym psem. Gdy moja Saika jeszcze była szczeniakiem, to mogłam ją wypuszczać w lesie i on nigdy nie pozwolił jej za daleko pobiec, bawił się z nią, był ogromny i masywny, ale jednocześnie delikatny. W sumie chyba dziwne, bo samiec. To bardzo mądre i piękne psy.
_________________ Żyć, błądzić, padać, triumfować, odtwarzać życie z życia!
Imię: Ada
Wysłany: 26-08-2007, 09:15
Ja mam dalmatyńczyka
znalezionego
W sumie nigdy nie chciałam mieć dalmatyńczyka, nigdy bym go sobie nie kupiła
Ale znalazłam go na ulicy, więc po prostu nie miałam innego wyboru
Musiał zostać.
/jeśli ktoś wyrazi chęć, mogę zdjęcie pokazać xP/
_________________ "...jestem inny, mamo, tato, czy dostanę w mordę za to?
mózg mam jakiś opuchnięty, chyba jestem pierdolnięty..."
/hym.
w sumie zarejestrowałam się tu z nudów
zobaczymy co z tego wyjdzie./
Na pocztaku tylko kulala na jedna lape.Pozniej okazalo sie ze ma dysplazje stawu lokciowego dosc zaawansowana,zrobili jej przeswietlenie a na koncu powiedzieli ze ma raka
_________________ ZAKOCHANA.
ZAKOCHANA PO USZY.
ZAKOCHANA PO USZY I CZUBEK GŁOWY.
ja bym bardzo chciała mieć pieska ale po tym jak tragicznie zginą mój Królik to raczej mama mi nie pozwoli mieć żadnego zwierzaka tak strasznie ryczałam za moim Pierdkiem =*=(
_________________ Don't Hate Me , Because I'm Beautiful :*
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum