I tak nie jesteś tró bo masz różowy a nie czarny nick
_________________ "Taka już jest niewiasta, lubieżności pełna. I w chuci nienasycona. Jak świat światem, tak było i tak będzie in saecula saeculorum..."
w tym momencie prosze Adminów o załozenie nowej grupy pt. tru metal z czarnym nickiem.
Dawno temu chciałam żeby tak było, z Paszczakiem się upominałam i nie zrobili
_________________ "Taka już jest niewiasta, lubieżności pełna. I w chuci nienasycona. Jak świat światem, tak było i tak będzie in saecula saeculorum..."
w tym momencie prosze Adminów o załozenie nowej grupy pt. tru metal z czarnym nickiem.
Dawno temu chciałam żeby tak było, z Paszczakiem się upominałam i nie zrobili
To genialny pomysł. Jestem za. Byloby MHROCZNIE.
_________________ "Mówisz: wiem czego chcę, i że tego właśnie chcesz. W mieszkaniu brakuje powietrza,
więc połóż się przy mnie i zróbmy to teraz!
Pokażę Ci jak się spada z dachu, nauczę Cię jak się spada z dachu... "
Ja też jestem TRU! Słucham nawet TH, a wy nie łosie hahahaha^^
_________________ "Mówisz: wiem czego chcę, i że tego właśnie chcesz. W mieszkaniu brakuje powietrza,
więc połóż się przy mnie i zróbmy to teraz!
Pokażę Ci jak się spada z dachu, nauczę Cię jak się spada z dachu... "
Pseudometal...Within Temptation,Xandria,Closterkeller,Epica i wszystkie te blackmeta-
lowe zespoly z północy...Wow, już bardziej mrokiem w tyłku nie powiało...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum