Wysłany: 06-04-2008, 22:24 "Przywitanie się jest podstawową formą grzeczności.&
Tak więc witam wszystkich userków na tym forum.
Odrazu wyjaśnię kilka spraw...
Wieku nigdy nie podam, bo to jest dla mnie coś stresującego, łamiącego i wogóle - tak, to jest dżołk
Nie będę tolerował głupich, bezsensownych postów, które znajdą się na tym forum - po prostu osobę, którą przyłapię na Off topicu etc. skreślę przyczepiając jej plakietke z napisem "Distroj nał"
Podstawowe informajszyn to tak: Nazywam się Maciek, mieszkam w Gdańsku, wolny czas spędzam na jeździe na moim rowerku, czyli trial. Jednym razem jestem miły i grzeczny, przytulaśny jak miś, a z drugiej strony potrafię shejtować tak, że przez 2 lata człowiek się nei pozbiera i nawet rozmowy z psychoanalitykiem nic nie wskórają Słucham Metalu, ulubionym zespołem jest Metallica. Żadne emo, a szati również - wierzę w Boga. Po prostu lubię czerń, i tak się też ubieram
Ostatnio zmieniony przez Frown 06-04-2008, 22:45, w całości zmieniany 2 razy
Odrazu wyjaśnię kilka spraw...
Wieku nigdy nie podam, bo to jest dla mnie coś stresującego, łamiącego i wogóle - tak, to jest dżołk
Nie będę tolerował głupich, bezsensownych postów, które znajdą się na tym forum - po prostu osobę, którą przyłapię na Off topicu etc. skreślę przyczepiając jej plakietke z napisem "Distroj nał"
Podstawowe informajszyn to tak: Nazywam się Maciek, mieszkam w Gdańsku, wolny czas spędzam na jeździe na moim rowerku, czyli trial. Jednym razem jestem miły i grzeczny, przytulaśny jak miś, a z drugiej strony potrafię shejtować tak, że przez 2 lata człowiek się nei pozbiera i nawet rozmowy z psychoanalitykiem nic nie wskórają Słucham Metalu, ulubionym zespołem jest Metallica. Żadne emo, a szati również - wierzę w Boga. Po prostu lubię czerń, i tak się też ubieram
O ja pxxxxxxx.
Wymagania jak do baletu jakiegoś.
Twoje powitanie mnie rozbawiło.
Mnie możesz już "zdistrohowac", ponieważ 99% moich postów nie ma sensu.
Takie pytanie.
Lubisz Chińczyków?
_________________ "...we mgłę go wyprawiłam/ w deszcz co na rzęsach przysiadł/ samobójczymi kroplami/ żeby opaść i zniknąć/ wsiąknąć cieczą zieloną/ w spragnione ciało trawy/stoję niezmiernie sama/na nagiej obcej ziemi..."
Wysłany: 06-04-2008, 23:26
Frown napisał/a:
Jesteś naszym nowym modem?
Frown napisał/a:
wolny czas spędzam na jeździe na moim rowerku, czyli trial.
Trial? Wersja próbna? Że co?
Frown napisał/a:
shejtować
???
Obstawiam, że masz > 57 lat i przeżywasz drugą młodość, postując na forum młodzieżowym.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum