Wieku nigdy nie podam, bo to jest dla mnie coś stresującego, łamiącego i wogóle - tak, to jest dżoł
Słownictwo jakiego używasz bardzo pomaga w przybliżeniu jego granic
Frown napisał/a:
userków
Lubisz zdrabiać..
Hmm.. mam nadzieję, że w poważnych wypowiedziach panujesz nad tą manierą, gdyż może ona spowodować, iż Twoje wypowiedzi mogą być traktowane mniej poważnie ;>
Cytat:
Nie będę tolerował głupich, bezsensownych postów, które znajdą się na tym forum - po prostu osobę, którą przyłapię na Off topicu etc. skreślę przyczepiając jej plakietke z napisem "Distroj nał"
Nie chcę być na dzień dobry nie miła, aleee..
Od przestrzegania tego typu zasad są tutaj modzi [nieszczęśliwie dla Ciebie należe do tego grona].
Ponadto podejrzewam, że:
albo jest to Twój debiut na forum, albo chcesz pokazać jakiż to jesteś konkretny, albo masz komlekst władzy i nadawania zasad własnych wszędzie, ale próbujesz [dośc nieudolnie] być kontrowersyjny posiadaniem takich zasad.. Które de facto nawet ciężko nazwać czymś nowym.
Frown napisał/a:
a z drugiej strony potrafię shejtować tak, że przez 2 lata człowiek się nei pozbiera i nawet rozmowy z psychoanalitykiem nic nie wskórają
Cokolwiek znaczy to "shejtować" to ja Cie od razu proszę o używanie POLSKIEGO języka a nie jego nieudolnych tworów które go szpecą.
Poza tym.. dziecko. Kogo i po co chcesz tu wystraszyć?
Wyluzj. To net
Wysłany: 06-04-2008, 23:58
Erill napisał/a:
albo jest to Twój debiut na forum, albo chcesz pokazać jakiż to jesteś konkretny, albo masz komlekst władzy i nadawania zasad własnych wszędzie, ale próbujesz [dośc nieudolnie] być kontrowersyjny posiadaniem takich zasad..
Łał, Erill, jaka iście freudowska psychoanaliza
A tak serio, to najgłośniej ryczy krowa, która najmniej mleka daje.
Jesteś moderatorką - gratuluje. Zajrzyj na pierwszą stronę tego tematu - spotkasz się z bluzgiem. Ale co tam, napisala to jakaś weteranka forum, ona może.
Kochasz rozkładac posty kazdego na czesci pierwsze? Zdrobniłem, bo mi się chciało, ot co.
Władza? To chyba ty jej nadużywasz, strasząc mnie tym, że jesteś modem.
Cytat:
Nie chcę być na dzień dobry nie miła, aleee..
Od przestrzegania tego typu zasad są tutaj modzi [nieszczęśliwie dla Ciebie należe do tego grona].
Dziękuję
Jeśli coś ci nie pasuje, spójrz na pierwszą linijkę w tym poście
Witam. Soad to nie metal. Kolejny =.=. Proponuję założyć kółko wzajemnej adoracji z CzarnYm.
Imię: Aneta
Wysłany: 07-04-2008, 14:12
Frown napisał/a:
Nie będę tolerował głupich, bezsensownych postów, które znajdą się na tym forum - po prostu osobę, którą przyłapię na Off topicu etc. skreślę przyczepiając jej plakietke z napisem "Distroj nał"
Jak Ci nie będzie wygodnie to spadaj. Co nas to obchodzi.
Jak nie kochasz tego genialnego, kulturalnego superludziowego xD forum to to to.. jakby powiedział mój tata NA DRZEWO!
_________________ "A żyć możesz tylko dzięki temu, za co mógłbyś umrzeć".
Za ukochaną, przyszłą ojczyznę.
Jesteś moderatorką - gratuluje. Zajrzyj na pierwszą stronę tego tematu - spotkasz się z bluzgiem. Ale co tam, napisala to jakaś weteranka forum, ona moż
Jestes userem. Zajrzyj zatem do regulaminu. Kultura wymaga zeby zapoznac sie z zasadmi jakie panują w miejscu do którego przychodzisz jako ktoś nowy. Będziesz wiedzial, ze bluzgi nie sa zabronione
Cytat:
Jeśli coś ci nie pasuje, spójrz na pierwszą linijkę w tym poście
Mnie? Ja się świetnie bawię, robiąc psychoanalizy freudowskie jak to trafnie opisała Alicja
Cytat:
Kochasz rozkładac posty kazdego na czesci pierwsze? Zdrobniłem, bo mi się chciało, ot co.
Uwielbiam
Lubie się czepiać słów
Frown napisał/a:
Władza? To chyba ty jej nadużywasz, strasząc mnie tym, że jesteś modem.
Między straszeniem a stwierdzeniem faktu istnieje dla mnie dość zasadnicza różnica. I wydaje mi się, że wieneś również nauczyć się ją dostrzegać
Poza tym.. jaka władza? To obowiązek a nie władza..
Kolejne widze dziecko neo które ma jakieś dziwne wyobrażenia na temat modercji...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum