Znacie jakieś używki które pomagają na przyrost masy mięśniowej (oprócz sterydów)? A może jakieś zwykłe potrawy? Jakie witaminy brać?
Przy okazji, żeby nie pisać nowego tematu... jakie ćwiczenia polecilibyście na powiększenie mięśni nóg, brzycha i ramion? (wiem, był już podobny temat, ale piszę to przy okazji).
Odpowiadajcie! Tym, którzy mają zamiar z tych rad skorzystać życzę powodzenia
cze. Co do diety to mało tłuszczy dużo węglowodanów białka dużo być też nie musi. Preparatów jest dużo Przetestowałem Anabolic BCAA i dużo daje. Ale już nic nie biore bo te wszystkie "odżywki" źle działają na psychike. Kumpel jak brał je 2 tygodnie to botem mu coś odbiło i chciał się utopić siedział nad stawej 4 godziny w 15 stopniowym mrozem ale go starzy znaleźli. A apropo ćwiczeń zanieszczam Ci plan treningowy. Może skorzystasz. Jest on ułożony przez znajomego. Ja też wg. niego trenuje. Jeżeli ktoś ma jakieś uwagi co do planu możecie pisać: kamel-1990@wp.pl
[ Dodano: 22 Kwi 2006 11:52 am ]
Oto układ dni treningowych:
PS. Plan jest wykonany dla następującego sprzętu: sztanga, 2 sztangielki, ławeczka, drążek, sprężyny lecz można niektóre rzeczy zastąpić.
Uzywki??? chyba odzywki!!! ja polecam na poczatek kreatyne z dekstroza, do tego kup sobie bialko w aptece, jedz duzo piersi z kurczakow, ryzu, kaszki, makaronu, ryb i innych takich rzeczy, zamiast slodyczy albo tlustego jedz owoce i jogurty. No i najwazniejsze ustal sobie odpowiedni grafik to jest podstawa
_________________ Wszyscy jestesmy w izolatkach naszych cial
To logiczne, ze mam skrzywienie psychiczne, skoro nasz kraj caly to waly gigantyczne
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum