Czêsto siê mówi "Zostañmy lepiej przyjació³mi" lecz dlaczego czêsto tak jest gdy siê ze sob± zerwie, ¿e kontakt nagle siê urywa i czuje siê do siebie z³o¶æ..??? Niby siê kogo¶ kocha³o, a dlaczego pó¼niej siê nienawidzi???
_________________ Gdziekolwiek jestem, cokolwiek robiê
Zawsze my¶lami jestem przy Tobie:*:*:*
Nie zawsze, ja ze spor± czê¶ci± by³ych dziewczyn utrzymujê przyjazne stosunki.
Z moj± ostatni± dziewczyn± miesi±c od zerwania nie zamieni³em s³owa, a teraz znów zaczêli¶my ¿yæ na kole¿eñskiej stopie
_________________ Mo¿e te¿ rozs±dnej panny szukaæ warto...
Kumple mówi±, znajd¼ niuniê z wielk± klas±,
Ja mówiê znajdê, ale tak± z czym¶ pod czaszk±.
Niby siê kogo¶ kocha³o, a dlaczego pó¼niej siê nienawidzi???
bo zarówno mi³o¶c i nienawi¶c to uczucia w które wk³ada siê najwiêcej emocji, wiêc ³atwiej przej¶æ z mi³o¶ci w nienawisc ni¿ zobojêtnienie zawne przyja¼ni±. Duzo tez zalezy od tego w jakich okoliczno¶ciach siê para rozstaje.
Czekoladka1515, forum to nie konkurs na najwiêksz± liczbê za³o¿onych tematów.
Czekoladka1515 napisa³/a:
Niby siê kogo¶ kocha³o, a dlaczego pó¼niej siê nienawidzi???
Bo siê nie kocha³o.
_________________ "It matters not how strait the gate,
How charged with punishments the scroll,
I am the Master of my fate,
I am the Captain of my soul."
Znak zodiaku:
Didek [Usuniêty]
Wys³any: 10-12-2006, 21:56
3M napisa³/a:
Musisz mieæ nie¼le nadgryziony napletek - tyle dziewcz±t w kartotece. Jak widaæ dziewczyny z zachodniej czê¶ci naszego piêknego kraju s± jakie¶ inne, lepsze. U nas, na wschodzie to siê tylko po jajach drapiemy.
[ Dodano: 10 Gru 2006 09:57 pm ]
Chod¼ ja siê czujê w g³êbi serca latynosem.
Czasami jest tak, ¿e ludzie nie chca juz sobie wchodziæ w drogê, lub nie chc± siê widywaæ, aby nie wy³owywa³o to wspomnieñ.
Mówi siê "zostañmy przyjació³mi" dlatego, ¿eby za³agodziæ sytuacjê.
_________________ ..nigdy nie wiesz, co przyniesie nowy dzieñ..
Musisz mieæ nie¼le nadgryziony napletek - tyle dziewcz±t w kartotece. Jak widaæ dziewczyny z zachodniej czê¶ci naszego piêknego kraju s± jakie¶ inne, lepsze. U nas, na wschodzie to siê tylko po jajach drapiemy.
[ Dodano: 10 Gru 2006 09:57 pm ]
Chod¼ ja siê czujê w g³êbi serca latynosem.
Ale z Ciebie zboczeniec!
Przepro¶ i wyjd¼.
_________________ Mo¿e te¿ rozs±dnej panny szukaæ warto...
Kumple mówi±, znajd¼ niuniê z wielk± klas±,
Ja mówiê znajdê, ale tak± z czym¶ pod czaszk±.
bo z³osc przewaza nad innymi uczuciami, zal , zlosc ze juz sie nie jest z Ta osoba, a tak sie ja kochalo ;]zwykle osoba ktora zrywa [proponuje przyjazn, a dla osoby porzucoenej jest to ciezkie bo jak moze sie przyjaznic z osoba ktora kocha
_________________ Bo tylko dziêki Tobie ¿yjê, jestem i oddycham...
U mnie tez sie jeszcze nie zdarzylo abym ja i moj byly zostalismy najlepszymi przyjaciolmi. Chcialam zeby tak bylo ale nic z tego nie wyszlo. Na poczatku bylismy wrogami niz przyjaciolmi. teraz nie utrzymujemy ze soba kontaktu
Z wszystkimi... normalnie rozmawiam, chodzimy razem na imprezy (oni ze swoimi partnerkami, ja z chlopakiem), heh w sumie oni wszyscy znaja sie nawzajem za moja sprawa.
Z jednym nie utrzymuje blizszych stosunkow, ale to tak jakos po zwiazku sie pogmatwalo, dluzsza historia.
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum