Wiem ze wróci w październiku dokładnie, tlyko ze ona może do mnie wpaść bo ja do niej nie bo mieszka z chłopakiem i jego rodzicami.
Więc czyli jakby nie patrzeć od niej i jej rozkładu zajęć na studiach wszystko zależy.
Alicja napisał/a:
Nawet moi rodzice te moje znajomości internetowe przełknęli i nie ma problemu jak ktoś przyjeżdża do mnie na te 2 dni.
na 2 dni to się nie do końca opłaca ;D jak jedzie się dość długo.
No moi rodzice też przełknęli
_________________ Więc może mam Ci za rapować żebyś kochał mnie ponad to?
Nie będę miłością Twojego życia,choćbym zdołała podpalić oceany.
Imię: Magda
Wiek: 16 Dołączyła: 03 Sie 2008 Posty: 58 Skąd: tyle hałasu
Wysłany: 06-08-2008, 09:17
uważam że nie można nazwać tego przyjaźnią ponieważ nigdy nie poznamy tak naprawdę tej drugiwj osoby... jaka jest w towarzystwie jak się zachowuje w realu i czy jest taką jaką siebie opisuje
_________________ To były złote chwile, z błyskiem świateł.
To były noce niekończących się przyjemności.
To było o wiele więcej niż jakieś prawa,
Imię: Magda
Wiek: 16 Dołączyła: 03 Sie 2008 Posty: 58 Skąd: tyle hałasu
Wysłany: 07-08-2008, 08:47
kamasutra napisał/a:
czy sama znasz siebie? xD
niekoniecznie x]] ale ja to co innego... przyjaciele z reala są zupełnie inni niż ci z neta... może myślę tak dlatego że raz sięzawoiodłam na takim czymś.. albo poprostu tak jest
_________________ To były złote chwile, z błyskiem świateł.
To były noce niekończących się przyjemności.
To było o wiele więcej niż jakieś prawa,
Imię: Aneta
Wysłany: 07-08-2008, 09:11
Mam przyjaciela na gg. Nie możemy się spotkać, bo sytuacja jest zwyczajnie głupia. Wydaje mi się, że na gg każdy jest inny.. zawsze można urwać rozmowę, namyślić się, wysłać jakies buźki czy coś..
No cóż, ogólnie rzecz biorąc wolałabym mieć tylko i wyłączenie realnych przyjaciół.
_________________ "A żyć możesz tylko dzięki temu, za co mógłbyś umrzeć".
Za ukochaną, przyszłą ojczyznę.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum