ja myśle ,że taka przyjażn jest możliwa. moja koleżanka przez 3 lata pisała z pewnym chlopakiem. dzwonili do siebie i takie tam. no ale dzieliło ich 400km,wiec sie nie spotkali.
ale ostatnio tak wyszło,ze kolezanka sie przeprowadziła i mieszka niecałe 200km od tego goscia. wiec sie spotkali,i spotykają dalej i mam nadzieję,że coś z tego będzie
kamasutra napisał/a:
u niego, u Ciebie, hotel tez jest dostepny
Np. u mnie są pokoje do wynajęcia. Gdy M. pierwszy raz do mnie przyjeżdżał to właśnie tam spał.
też dobry pomysł
Nimfomanka_ napisał/a:
ja myśle ,że taka przyjażn jest możliwa. moja koleżanka przez 3 lata pisała z pewnym chlopakiem. dzwonili do siebie i takie tam. no ale dzieliło ich 400km,wiec sie nie spotkali.
ale ostatnio tak wyszło,ze kolezanka sie przeprowadziła i mieszka niecałe 200km od tego goscia. wiec sie spotkali,i spotykają dalej i mam nadzieję,że coś z tego będzie
Teraz jak się nie spotkam z kimś, z kim zaczyna rodzić się jakaś większa znajomość, to czegoś mi w tym wszystkim brakuje. Staram się spotykać z tymi, których znam. Nie mam zamiaru poznawać w ten sposób już kogokolwiek. Mam dość.
moge powiedziec, ze sie przyjaznilam z laska przez gg. Gadalysmy razem przez ok 4 lata. to byla jedyna osoba, ktorej najwiecej o mnie wiedziala. wiec uwazam ze mozna
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum