Imię: Ania
Wiek: 17 Dołączyła: 18 Mar 2006 Posty: 1423 Skąd: z nieba.. :)
Wysłany: 05-08-2007, 22:28
Gdybym miała wybierać.. hmm.. wybrałabym oboje. Prawdziwa przyjaźń ani miłość nie zmusza do podjęcia takiego wyboru. Albo ja, albo on -wybieraj- Głupota.
nie ma wyjatkowych facetow nie wierze w takie bajki
Poza tym przyjazn jest trwalsza od "milosci". Zakoncze przyjazn dla faceta, z ktorym na drugi dzien moge juz nie byc i zostaje z niczym, zupelnie sama.
_________________ Kiedyś ktoś Cię opuści- uświadom to sobie, bądź na to gotowy, mniej boli...
Imię: Johann Gottlieb Goldberg
Wysłany: 05-08-2007, 22:33
ania543 napisał/a:
Prawdziwa przyjaźń ani miłość nie zmusza do podjęcia takiego wyboru.
Oczywiście, że nie.
Ale najgorsze jak są przyjaciółki, papuzki nierozłączki i nagle któraś z nich się zakochuje.
Na dodatek nie mówi już jasno przyjaciółce o swoich uczuciach w stosunku do niego, tamta mysli, że wszystko jest jak dawniej a póxniej okazuje sie zupełnie inaczej.
Imię: Ania
Wiek: 17 Dołączyła: 18 Mar 2006 Posty: 1423 Skąd: z nieba.. :)
Wysłany: 05-08-2007, 22:36
Alearan napisał/a:
Peggy Sue napisał/a:
Poza tym przyjazn jest trwalsza od "milosci".
"Miłośc jest wieczna" ;]
"W przyjaźni więcej się mieści niż miłośc w sobie zawiera, bo przyjaźń wszystko oddaje a miłość wszystko zabiera.
Schiza009 napisał/a:
Na dodatek nie mówi już jasno przyjaciółce o swoich uczuciach w stosunku do niego, tamta mysli, że wszystko jest jak dawniej a póxniej okazuje sie zupełnie inaczej.
Przyjaciółke, z którą znacie się od wielu lat czy chłopaka?
Wszystko zależy od tego jaki jest powód.
1. Jeżeli takie ultimatum stawia przyjaciółka, a chłopak jest w porządku, to uważam, że nie jest to szczera przyjaźń, a tylko zazdrość, że ja mogę mieć chłopaka a ona nie.
2. Jeżeli radzi mi tak bo chłopak jest np. pijakiem czy ćpunem to mogę jej tylko podziękować, że dobrze mi radzi i wybieram przyjaciółkę.
3. Jeżeli takie ultimatum stawia chłopak, to już po nim.
Imię: Agnieszka
Wysłany: 05-08-2007, 23:25
W normalnej sytuacji wybrałabym przyjaźń. Jak któryś by mi postawiło taki warunek, to bez zastanowienia wybrałabym tą drugą osobę. bo nikt mnie nie będzie szantazował.
Imię: Ola
Wysłany: 06-08-2007, 10:11
Wybrałabym przyjaźń, bo uważam że jest trwalsza od zauroczenia w chłopaku, ale jeśli to przyjaciółka stawia mi ultimatum bo ma takie widzimisię, to skończyłabym z przyjaźnią i nie miałabym juz między kim wybierać.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum