boże, Ceemka! nie dam rady, nie wytrzymama! ja chce żyrafe... serce mnie boli jak patrze na twoje posty... no, nieważne, chciałam tylko powiedzieć jak mi przykro. a co do przyjaźni w szkole, to im bliżej końca roku, tym bardziej nie lubie swojej klasy. nie wiem, może to ze mną jest coś nie tak, ale zwyczajmnie mnie irytują... wszyscy!
mam klasową paczkę i pojedyncze koleżanki. każdy jest z innej miejscowości i łączy nas raczej tylko życie szkolne bo poza nie spotykamy sie ponieważ dzieli nas jakies 30 km.
moja siostra skończyła już liceum i tęskni jej się za klasą.
myśle że ja tez będe tęskniła, troszkę.
Ceemko, ciesze sie z żyraf. a co do klasy, to w sumie od tygodnia na wszystkich wrzeszcze i się nad nimi znecam. dobrze mi z tym. poza kilkomoa osobami, to IIIb (czyli moja klasa) składa się z kompletnych idiotek, które uśmiechają się na solarium, bo mają nadzieje, że im zęby wybieli. czasem mam ochotę je rozstrzelać!dla ich własnego dobra, żeby sie nie męczyły
które uśmiechają się na solarium, bo mają nadzieje, że im zęby wybieli.
Oszz kurde,a to coś daje? Będę musiała wypróbować
Heheee. Nie no żartuję. Raz w życiu byłam na solarium przed studniówką i doszłam do wniosku że to nie dla mnie interes;P
A przyjaciół mam bardzo fajnyyych. Dzisiaj jadę z szóstką moich przyjaciół na grilla ;]
_________________ Życie to 10% tego, co nam się przydarza i 90% tego, jak na to reagujemy. Nasze podejście jest wszystkim. Nie ma innego wyjścia. Koniecznie musisz się dobrze bawić.
Pewnie tzw kółko wzajemnej adoracji lub stoważyszenie dla takich, którym już nawet szpital nie pomoże Baardzo często sie klocimy, ale zyc bez siebie nie możemy. Tu jakieś ognicho, tam jakiś śmieszny filmik albo interpretacja piosenki (wymyslanie wlasnego tekstu ). Zawsze jest duzo smiechu, ale jak trzeba to i sobie popłaczemy
Ciumol dla Was debile :* chociaż i tak pewnie żadna z as nie czyta, ale co tam
_________________ Olłejs Luk On De Brajt Sajd Of Lajf!!:))
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum