niemiec - KaKa
anglik - simpel
badanie ukł. analogowych - koks
wf - słoneczny alvaro
_________________ -Ludzie, którym się spełnia życzenia, często okazują się nie całkiem mili. Czy więc powinno się im dać to, czego chcą, czy raczej to, czego potrzebują?
Śmierć uprzejmie skinął głową. Z jego punktu widzenia ludzie dostają to, co im się daje.
Gimnazjum:
informatyka - Janek
wf - Endrju, a potem był Jagoda
historia i wos - Mumin, Stalin, Mołotow
niemiecki - Hitler, Krokul
religia - ks. Opił
matma - Bąku, a w 2 i 3 klasie żołnierz/sierżant/generał, najczęsciej jednak żołnierz
gegra - Ribbentrop (stąd Mołotow u historyczki, chciały nas udupić obie naraz)
LO:
polski - Barszczu
gegra- Fedi
matma - Jezu
a najlepszy jest i tak matematyk - Yeti lub El Emeriko/Emer ale mnie nie uczy, no Mr T od wf'u też jest podobno spoko
Ostatnio zmieniony przez zskywalker 13-10-2007, 17:21, w całości zmieniany 1 raz
u nas to różnie, np. pani chomik, Helga Kytke, Paweł skate, muminek, liebie frau elżbieta, siwa itp. itd. w zależności co się rzuci w oczy, jesteśmy bardzo twórczy w tej dziedzinie
_________________ Bóg mi przebaczy. To jego zawód.
— Heinrich Heine
_________________ \m/ _/....\_ \m/
_ \ _(O_o)_ / _
------------------
Najpierw był chaos... potem poszedłem do sklepu, kupiłem dwie nalewki, stworzyłem świat i było ok.
------------------
Ostatnio zmieniony przez Shaezaar 30-10-2007, 17:33, w całości zmieniany 1 raz
Hehe biorąc pod uwagę to że będę prawdopodobnie nauczycielką aż strach pomyśleć jak te dzieciaki będą mnie "przezywać"...choć z drugiej strony to w jakiś sposób sympatyczne o ile nie będzie obraźliwe (obym nie doczekała)
Co do przezwisk nauczycieli w chwili obecnej przychodzi mi na myśl tylko Judżin nauczyciel od angielskiego
_________________ "...we mgłę go wyprawiłam/ w deszcz co na rzęsach przysiadł/ samobójczymi kroplami/ żeby opaść i zniknąć/ wsiąknąć cieczą zieloną/ w spragnione ciało trawy/stoję niezmiernie sama/na nagiej obcej ziemi..."
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum