Czy im przez dłuższy czas sie masturbuje tym bardziej unikam ryzyka przedwczesniego wytrysku ?
kiciuchna [Usunięty]
Wysłany: 10-05-2005, 20:14
i tak i nie- to zależy od Twojego podniecenia. Czas do wytrysku bedzie się wydłużał podczas onanizowania, ale przy współżyciu to zalezy od Twojej psychiki i siły woli.
i tak i nie- to zależy od Twojego podniecenia. Czas do wytrysku bedzie się wydłużał podczas onanizowania, ale przy współżyciu to zalezy od Twojej psychiki i siły woli.
no wlasnie ja sie np boje ze gdy bedzie ten pierwszy raz to bardzo szybko bede mial wytrysk i orgazm a pozniej to juz pewnie mi "oklapnie" ?????
TECOR [Usunięty]
Wysłany: 15-08-2005, 01:45
Słuchajcie. Przedwczesny wytrys zdarza się u większości facetów którzy uprawiają sex po raz pierwszy. Spowodowane jest to tym, że są w wielkim stresie, są niesamowicie podnieceni bo jest to dla nich zupełnie nowa sytuacja. Podczas masturbacji chłopak osiąga max poziom podniecenia dopiero wówczas gdy zmobilizuje swoją wyobraźnię lub gdy np ogląda gazetę z "bogatą w słowa" treścia Dlatego nie powinniście się tym martwić, a i dziewczyna z którą uprawiacie sex powinna to zrozumieć, że jesteście "noworodkami" jeśli chodzi o życie seksualne. Są oczywiście środki spowalniające wytrysk, ale nie polecam ich - po co używać czegoś co tak naprawdę nie jest Wam do niczego potrzebne. Gwarantuję Wam, że po pierwszym lub drugim stosunku Wasze "problemy" skończą się i będziecie się z nich śmiali
Jeśli chodzi o "oklapnięcie" po przedwczesnym wytrysku to proponuję abyś pogadał ze swoją partnerką aby ta w momencie gdy stracisz na chwilkę ochotę na dalszy sex, zajęła się Twoim penisem i np masowała go lub po prostu odczekała jakieś 5 minutek
osz w morde...jak wykład profesora miodka...tylko tematyka inna;p
Cytat:
no wlasnie ja sie np boje ze gdy bedzie ten pierwszy raz to bardzo szybko bede mial wytrysk i orgazm a pozniej to juz pewnie mi "oklapnie" ?????
no tak, ale co w tym dziwnego?
chociaz....zresztą niewazne;p
Cytat:
proponuję abyś pogadał ze swoją partnerką aby ta w momencie gdy stracisz na chwilkę ochotę na dalszy sex, zajęła się Twoim penisem i np masowała go lub po prostu odczekała jakieś 5 minutek
no dokladnie...5 min na fajka i dalej...
_________________ ....
Znak zodiaku:
TECOR [Usunięty]
Wysłany: 15-08-2005, 14:58
Sądzisz że mam coś z Miodka ??
Nie no sam się sobie dziwie, że tak się rozpisałem, ale chodziło mi jedynie o poprawne zredagowanie "problemu"
Imię: Marcin
Wysłany: 15-08-2005, 22:34
Arina napisał/a:
dokładnie a my byśmy chciały dalej
No to tak jak mówili poprzednicy 2-5 min przerwy żeby pyton odetchnął i jazda znów
_________________ Arabski Front Wyzwolenia Chleba Tostowego -:AFWCT:- \m/ (>_<) \m/
Znak zodiaku:
TECOR [Usunięty]
Wysłany: 16-08-2005, 15:36
Hehehe czy ja wiem czy ta przerwa jest az tak bardzo potrzebna ?? No chyba jednak nie w kazdym przypadku W kazdym razie sa rozni ludzi i rozne potrzeby Pozdrowionka
Słuchajcie. Przedwczesny wytrys zdarza się u większości facetów którzy uprawiają sex po raz pierwszy. Spowodowane jest to tym, że są w wielkim stresie, są niesamowicie podnieceni bo jest to dla nich zupełnie nowa sytuacja. Podczas masturbacji chłopak osiąga max poziom podniecenia dopiero wówczas gdy zmobilizuje swoją wyobraźnię lub gdy np ogląda gazetę z "bogatą w słowa" treścia Dlatego nie powinniście się tym martwić, a i dziewczyna z którą uprawiacie sex powinna to zrozumieć, że jesteście "noworodkami" jeśli chodzi o życie seksualne. Są oczywiście środki spowalniające wytrysk, ale nie polecam ich - po co używać czegoś co tak naprawdę nie jest Wam do niczego potrzebne. Gwarantuję Wam, że po pierwszym lub drugim stosunku Wasze "problemy" skończą się i będziecie się z nich śmiali
Jeśli chodzi o "oklapnięcie" po przedwczesnym wytrysku to proponuję abyś pogadał ze swoją partnerką aby ta w momencie gdy stracisz na chwilkę ochotę na dalszy sex, zajęła się Twoim penisem i np masowała go lub po prostu odczekała jakieś 5 minutek
Pozdrawiam i życzę udanych stosunków
Co za wykład. Jak z przepisany z książki od biologii. Wiesz co polecam Ci zostanie seksuologiem )))))
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum