Mportalik - forum dyskusyjne Strona Główna Mportalik - forum dyskusyjne
Super forum młodzieżowe.

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: kamasutra
10-03-2008, 14:24
Przedwczesny wytrysk
Autor Wiadomość
gabriell

Wysłany: 10-05-2005, 17:28   Przedwczesny wytrysk

Czy im przez dłuższy czas sie masturbuje tym bardziej unikam ryzyka przedwczesniego wytrysku ?

kiciuchna
[Usunięty]

Wysłany: 10-05-2005, 20:14   

i tak i nie- to zależy od Twojego podniecenia. Czas do wytrysku bedzie się wydłużał podczas onanizowania, ale przy współżyciu to zalezy od Twojej psychiki i siły woli.

Adamek

Wysłany: 12-08-2005, 23:57   

kiciuchna napisał/a:
i tak i nie- to zależy od Twojego podniecenia. Czas do wytrysku bedzie się wydłużał podczas onanizowania, ale przy współżyciu to zalezy od Twojej psychiki i siły woli.

no wlasnie ja sie np boje ze gdy bedzie ten pierwszy raz to bardzo szybko bede mial wytrysk i orgazm a pozniej to juz pewnie mi "oklapnie" ?????

TECOR
[Usunięty]

Wysłany: 15-08-2005, 01:45   

Słuchajcie. Przedwczesny wytrys zdarza się u większości facetów którzy uprawiają sex po raz pierwszy. Spowodowane jest to tym, że są w wielkim stresie, są niesamowicie podnieceni bo jest to dla nich zupełnie nowa sytuacja. Podczas masturbacji chłopak osiąga max poziom podniecenia dopiero wówczas gdy zmobilizuje swoją wyobraźnię lub gdy np ogląda gazetę z "bogatą w słowa" treścia :) Dlatego nie powinniście się tym martwić, a i dziewczyna z którą uprawiacie sex powinna to zrozumieć, że jesteście "noworodkami" jeśli chodzi o życie seksualne. Są oczywiście środki spowalniające wytrysk, ale nie polecam ich - po co używać czegoś co tak naprawdę nie jest Wam do niczego potrzebne. Gwarantuję Wam, że po pierwszym lub drugim stosunku Wasze "problemy" skończą się i będziecie się z nich śmiali :)

Jeśli chodzi o "oklapnięcie" po przedwczesnym wytrysku to proponuję abyś pogadał ze swoją partnerką aby ta w momencie gdy stracisz na chwilkę ochotę na dalszy sex, zajęła się Twoim penisem i np masowała go lub po prostu odczekała jakieś 5 minutek :)

Pozdrawiam i życzę udanych stosunków ;)

Solid 
[I...Hate...You]

Wysłany: 15-08-2005, 03:39   

osz w morde...jak wykład profesora miodka...tylko tematyka inna;p

Cytat:
no wlasnie ja sie np boje ze gdy bedzie ten pierwszy raz to bardzo szybko bede mial wytrysk i orgazm a pozniej to juz pewnie mi "oklapnie" ?????

no tak, ale co w tym dziwnego?

chociaz....zresztą niewazne;p

Cytat:
proponuję abyś pogadał ze swoją partnerką aby ta w momencie gdy stracisz na chwilkę ochotę na dalszy sex, zajęła się Twoim penisem i np masowała go lub po prostu odczekała jakieś 5 minutek

no dokladnie...5 min na fajka i dalej...

Znak zodiaku: ryby

TECOR
[Usunięty]

Wysłany: 15-08-2005, 14:58   

Sądzisz że mam coś z Miodka ?? :lol:

Nie no sam się sobie dziwie, że tak się rozpisałem, ale chodziło mi jedynie o poprawne zredagowanie "problemu" :lol:

Arina 
Miss Avatar
kim jestem...?

Wysłany: 15-08-2005, 15:32   

Solid napisał/a:
no dokladnie...5 min na fajka i dalej...

właśnie co wy macie z ta fajką :/

Znak zodiaku: wodnik

Maverick 
NeverMind

Imię: Krystian Marcin
Wysłany: 15-08-2005, 15:40   

Fajka, na uspokojenie sie :) Moze nie piec munut, ale 3 albo 2 powinny wystarczyć :lol: I dalej jazda...

Znak zodiaku: skorpion

Arina 
Miss Avatar
kim jestem...?

Wysłany: 15-08-2005, 17:47   

Maverick napisał/a:
I dalej jazda...

mój facet po wytrysku nie ma juz siły na dalszy sex.
Ci co mają- podziwiam :P

Ra 
Przyjaciel
Ironia

Wysłany: 15-08-2005, 17:50   

Arina napisał/a:
mój facet po wytrysku nie ma juz siły na dalszy sex.

nie dość ze siły nie mają, to jeszcze im mięknieje, znaczy nie stoi, jest oklapnięty no
  Znak zodiaku: koziorozec

Arina 
Miss Avatar
kim jestem...?

Wysłany: 15-08-2005, 17:53   

Ra napisał/a:
nie dość ze siły nie mają, to jeszcze im mięknieje, znaczy nie stoi, jest oklapnięty no

dokładnie a my byśmy chciały dalej :D

Javier 
**
no title

Imię: Marcin
Wysłany: 15-08-2005, 22:34   

Arina napisał/a:
dokładnie a my byśmy chciały dalej

No to tak jak mówili poprzednicy ;) 2-5 min przerwy żeby pyton odetchnął i jazda znów :D

TECOR
[Usunięty]

Wysłany: 16-08-2005, 15:36   

Hehehe czy ja wiem czy ta przerwa jest az tak bardzo potrzebna ?? :D No chyba jednak nie w kazdym przypadku ;) W kazdym razie sa rozni ludzi i rozne potrzeby :P Pozdrowionka :)

Nikon 
*

Wysłany: 19-08-2005, 01:58   

TECOR napisał/a:
Słuchajcie. Przedwczesny wytrys zdarza się u większości facetów którzy uprawiają sex po raz pierwszy. Spowodowane jest to tym, że są w wielkim stresie, są niesamowicie podnieceni bo jest to dla nich zupełnie nowa sytuacja. Podczas masturbacji chłopak osiąga max poziom podniecenia dopiero wówczas gdy zmobilizuje swoją wyobraźnię lub gdy np ogląda gazetę z "bogatą w słowa" treścia :) Dlatego nie powinniście się tym martwić, a i dziewczyna z którą uprawiacie sex powinna to zrozumieć, że jesteście "noworodkami" jeśli chodzi o życie seksualne. Są oczywiście środki spowalniające wytrysk, ale nie polecam ich - po co używać czegoś co tak naprawdę nie jest Wam do niczego potrzebne. Gwarantuję Wam, że po pierwszym lub drugim stosunku Wasze "problemy" skończą się i będziecie się z nich śmiali :)

Jeśli chodzi o "oklapnięcie" po przedwczesnym wytrysku to proponuję abyś pogadał ze swoją partnerką aby ta w momencie gdy stracisz na chwilkę ochotę na dalszy sex, zajęła się Twoim penisem i np masowała go lub po prostu odczekała jakieś 5 minutek :)

Pozdrawiam i życzę udanych stosunków ;)

Co za wykład. Jak z przepisany z książki od biologii. Wiesz co polecam Ci zostanie seksuologiem :) )))))
  Znak zodiaku: rak

Solid 
[I...Hate...You]

Wysłany: 19-08-2005, 20:21   

ja ostatnio szybko doszedlem, bo pani znała sie na rzeczy;p...ale jakos nie przeszkadzało mi to w dalszej zabawie...

Znak zodiaku: ryby

Piotrek

Dołaczył: Dawno

Odpowiedz do tematu