widocznie nie umiesz chodzic w ciuchach ze po tak krotkim czasie ci sie rwia! albo kupujesz w najbardziej dziadoskich sklepach jakie sa.Moj tshirt z NIKE do tej pory jest caly,nawet sie nie rozciagnal.
_________________ JESLI BEDZIEMY PATRZEC DALEKO W PRZYSZLOSC,SPARALIZUJE NAS STRACH.
No żeby się nie rozciągnął to nie wolno dopuścić do tego, żeby zmieniał pierwotne ułożenie. Ja kupiłam sweterek H&M kiedyś, co prawda w ciucholandzie, ale był w bardzo dobrym stanie, a po kilku tygodniach wyglądał jak szmata. Ale na przykład bluzki, które przysyła mi ciotka z Kanady (made in Tajwan) trzymają się długo, chociaż są dość tanie.
Firmowe jeansy stosunkowo szybko mi się przecierają, a jeansy które kupiłam na targu za równowartość 1/4 ceny firmówek noszę i noszę, nawet koloru nie straciły.
Jeśli chodzi o przeceny to mam nadzieję upolować coś w sierpniu w Danii, co tam jak pisze "przecena" to faktyczni jest to przecena, a nie tak jak tutaj, gdzie na szybie wystawowej pisze: "-50%", a w sklepie okazuje się, że jest góra 10% mniej i są to jakieś groszowe sprawy.
_________________ "Taka już jest niewiasta, lubieżności pełna. I w chuci nienasycona. Jak świat światem, tak było i tak będzie in saecula saeculorum."
nie ze trzeba sie uczyc,ale jak ktos nie szanuje ciuchow to niech sie nie spodziewa ze mu dlugo posluza ....jezeli chodzi w nich non-stop,nawet do ogrodka,to raczej taki ciuch dlugo nie wytrwa!
_________________ JESLI BEDZIEMY PATRZEC DALEKO W PRZYSZLOSC,SPARALIZUJE NAS STRACH.
nie ze trzeba sie uczyc,ale jak ktos nie szanuje ciuchow to niech sie nie spodziewa ze mu dlugo posluza ....jezeli chodzi w nich non-stop,nawet do ogrodka,to raczej taki ciuch dlugo nie wytrwa!
Ciuchy są od tego, żeby je nosić, a nie żeby je oszczędzać i zakładać tylko jak wychodzi się do ludzi i powinny być tak zrobione żeby można było je nosić częściej niż przez 5 godzin raz w tygodniu.
_________________ "Taka już jest niewiasta, lubieżności pełna. I w chuci nienasycona. Jak świat światem, tak było i tak będzie in saecula saeculorum."
Wysłany: 21-06-2008, 10:10
Alicja napisał/a:
Jeśli chodzi o przeceny to mam nadzieję upolować coś w sierpniu w Danii, co tam jak pisze "przecena" to faktyczni jest to przecena, a nie tak jak tutaj, gdzie na szybie wystawowej pisze: "-50%", a w sklepie okazuje się, że jest góra 10% mniej i są to jakieś groszowe sprawy.
Ala, będę miała do Ciebie sprawę, bo w Danii są fajne firmy z ciuchami i butami. xD
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum