Siemano. Ten temacik bedzie o przebieraniu butów w szkole. Co wy na to ?? Ja uwazam ze to bez sensu przebierac gdy jest cieplo, bo tak czy tak uczniowie wychodzą na podworka i sie nosi piasek. A nauczyciele piluja zeby przebierac. No w zimie to co innego.
_________________ " ...TyLkO jA i MoJa PrZeStRzEń ... "
u mnie nie trzeba zmieniac jak jest cieplo, tylko zima raczej pilnuja<bo mam teraz nowa szkole to pilnuja w starej w ogole nie trzeba bylo zmieniac>ale i tak wsyzscy nie zmieniaja
Korona Ci z głowy nie spadnie jeśli zmienisz buty. Np. halówki są fajne - sam mam takie nawet, rozmiar 48 albo 49 . Są wygodne, bezpiecznie no i czyste. A jeśli nie lubisz zmieniania butów to idź do szkoły, w której można chodzić w butach z podeszwą w krowiej czy psiej kupie. Jak kto woli.
załóżmy partię przeciwko przebieraniu (?) butów, a dla stolicy: przeciwko zmianie obuwia szkolnego.
pójdziemy na manifę w upierdo*onych buciorach i z widłami na profesorów
a niech!
Imię: Wooof
Wiek: 20 Dołączył: 07 Lip 2006 Posty: 2019 Skąd: z okolicy
Wysłany: 09-10-2006, 21:24
jak jest cieplo to nie zmieniam, ale zima to wsakuje w swoje totalki.
_________________ Witam w rzeczywistości...
KOCHAM OLEŃKE :-*
Nie dbam o wasz szacunek...
Misja zyciowa: ignorowac prowokatorow i ludzi pustych, bo oni i tak zgina z wlasna glupota.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum