walczę z trądzikiem od podstawówki. ost stwierdziłam, że pierdol* i sięgnęłam po broń ostateczną- tabletki hormonalne. jak to nie pomoże to już nie wiem co zrobię
_________________ poznam Cię po zapachu snów, po tęsknocie w Twoich oczach, którą gasi widok mój
No ja też mam jak prawie każdy nastolatek, choć nie wyglądam jak niektórzy, cali czerwoni.. wieczorem po kąpieli przemywam twarz spirytusem.. salicylowym i smaruję kremikiem często myc twarz mydłem.. ponoć trochę polepsza sytuacje. Co do spustu na twarz.. yhmm
_________________ Zostaw to, nie szukaj problemów we wszystkim
Znajdź szczęście i daj je swym bliskim
Zostaw to, mija cenny czas, za kilka lat
Znów w tym samym miejscu powiesz - miałem zły start
w aptece mozna tez znalezc masc z drozdzy (czy cus)
koszt okolo 10 zl.
Tak ponoć z drożdżami coś piją też drożdże rozrobione z ciepłą wodą .. próbówalem, ale po powąchaniu tego roztworku wylałem ;P..
co do mydła- to tak zwykłem mydłem . Można tez używac takie szarego. Jakbyłem mały to myłem się tylko takim, bo po zwykłym miałem jakieś uczulenie, ale teraz jest git. Takie troszkę smieszne.. mieć uczulenie na mydło
_________________ Zostaw to, nie szukaj problemów we wszystkim
Znajdź szczęście i daj je swym bliskim
Zostaw to, mija cenny czas, za kilka lat
Znów w tym samym miejscu powiesz - miałem zły start
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum