Imię: Kasia
Wysłany: 30-10-2005, 13:01 Problemy z paznokciami-jak pielegnujecie paznokcie?
Co zrobić żeby mieć długie,mocne,nierozdwajające sie,o ładnym kolorycie pazokcie??Piszcie tu jak macie jakies sposoby!Piszcie rozniez jakich kosmetyków używacie.
Wysłany: 30-10-2005, 13:56
Nynka napisał/a:
sa jakieś odżywki do paznokci.. ;]
spodziewałam sie bardziej rozbudowanych wypowiedz.Wiem o tym,że sa odżywki posiadam ejdna firm SH.Ale chodiz mi o jkaies sposoby np. moczneie w oliwe -albo jakies ekstra specyfiki-coś w tą strone.
Słuchaj ja to mialam tak.... kiedys mialam brzydkie... krótkie i takie blee... hehe
fakt że teraz są super i nie jedna zazdrości ( nie żebym sie przechwalala... ale tak naprawde jest ) ... no ale sie troche napracowalam... prawie każdego wieczoru siadalam z pilniczkiem i pilowalam zeby nadac ksztalt a jak juz byla na ladny kwadracik to pozwalam rosnąc.... no i odzywka obowiązkowo frmy WIBO ... z jedwabiem.... ma taki śliczny kolorek i paznkokcie sie wzmacniają ... i to wszystko wystarczylo zeby byly takie jakie są .... powodzenia poprsotu musisz chciec:)
_________________ Sposób na przetrwanie - milczenie
sposób na życie - przetrwanie
sposób na milczenie - śmierć ...
"Staraj się wszelkie prace domowe typu mycie okien , naczyń , podłogi wykonywać w rękawiczkach, stosuj lakiery ochronne, możesz kąpać dłonie w oliwie z oliwek + wit. A+ E w kroplach , zażywaj preparat ze skrzypu i drożdży. "
Wysłany: 30-10-2005, 17:19
Aha.No ja tez zaczlema od jakiś 2 miesiecy o nie dbać:D.2 miesiace temu obgryzalam-mowie wam dramt!!!!No i kupialm sobie odzywke Sally Hansen -Maximum Growht-Polecam!No i niedojże paznokcie są prawie ze git to wyzybylam ise nalgou!Nawe preparaty takie gorzkie nic nie dawlay bo je tez obgryzaklam
a tu prosze..2 w 1-praie ładne paznokcie i wyzbycie sie nałogu!!:)
Wysłany: 30-10-2005, 18:22
!!Catrina!! napisał/a:
Aha.No ja tez zaczlema od jakiś 2 miesiecy o nie dbać:D.2 miesiace temu obgryzalam-mowie wam dramt!!!!No i kupialm sobie odzywke Sally Hansen -Maximum Growht-Polecam!No i niedojże paznokcie są prawie ze git to wyzybylam ise nalgou!Nawe preparaty takie gorzkie nic nie dawlay bo je tez obgryzaklam
a tu prosze..2 w 1-praie ładne paznokcie i wyzbycie sie nałogu!!:)
Odżywki Sally Hansen są drogie ale wydajne i bardzo dobre. Sama ich używam. Do tego możesz kupić w aptece tableki ze skrzypu - też dużo pomaga. Poza tym jeść różnorodne posiłki i tak jak już ktoś napisał - prace domowe (ścieranie kurzów, pranie, zmywanie naczyń) w rękawiczkach jednorazowkach.
_________________ Shes a Maneater
Wish you never ever met her at all.
Ja NIC nie robie ze swoimi paznokciami i tym samym nie mam z nimi żadnych problemów. Nie łamią się, nie rozdwajają i mają normalny kolor. Nie używam odżywek bo w gruncie rzeczy 3/4 z nich niszczy płytke paznokcia. Wystarczy przeczytać skład tych "odżywek" To jest jedna wielka ściema Wystarczy dobrze się odżywiać (mi to wystarcza)
Imię: Arturek ~~
Wiek: 20 Dołączył: 27 Lip 2005 Posty: 6669 Skąd: z miasta
Wysłany: 01-11-2005, 19:00
Odkąd wlasna siostra malo mnie nie zabila, wbijając mi dlon, z dlugimi paznokciami w szyję, to jestem zdecydowanie przeciwny dluzszym paznokciom O_o. Obcinać i nie kombinować, bo można komuś morde porysować przez przypadek potem -___-
_________________ „Jam częścią tej siły, która wiecznie zła pragnąc, wiecznie czyni dobro.”
"Na większą chwałę Bożą." Ad maiorem Dei gloriam.
Mnie koleżanka na basenie spychając do wody tak pokaleczyła ze całe uda i ramiona miałem poszarpane Paznokcie nas nie podniecają Albo przynajmniej piłujcie na okragłe a nie na kancik
Ja codziennie rególarne załtwim potrzeby sexulane i mam piękne paznokcie
_________________ "Trzymam skronie, tam - w koronie chmur i gromów"- Juliusz Słowacki
Mozna podkreslić drapierzną nature niwe tylko przez paznokcie . Pozatym jak by cie kiedyś za udo złapała taka drapierzna to miałbyś fajne blizny , i na pewno byś zmienił zdanie
_________________ "Trzymam skronie, tam - w koronie chmur i gromów"- Juliusz Słowacki
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum