Przyznam się szczerze,że nie wiem jak się ich używa, ale wiem,że są
Pomyślmy logicznie jak można używać takiego płynu , hmmmmm wcierać w uszy - chyba nie, to może smarować stopy - chyba też nie, a może, takie głupie skojarzenie, "maluje" sie nim paznokcie ?
Schiza009, kamasutra, Jak macie z obgryzaniem paznokci to są specjalne płyny,które zniechęcają to kontynuowania tego "nawyku". Przyznam się szczerze,że nie wiem jak się ich używa, ale wiem,że są . Morza taki płyn kupić w drogerii Rossman.
tylko o lakierach słyszałam ;D
muszę się rozejrzeć kiedyś za tym plynem.
Schiza009, kamasutra, Jak macie z obgryzaniem paznokci to są specjalne płyny,które zniechęcają to kontynuowania tego "nawyku". Przyznam się szczerze,że nie wiem jak się ich używa, ale wiem,że są
To taki gorzki lakier do paznokci. Rodzice "raczyli" mnie tym jak byłam mała. Zwymiotowałam i obgryzałam dalej.
_________________ "Taka już jest niewiasta, lubieżności pełna. I w chuci nienasycona. Jak świat światem, tak było i tak będzie in saecula saeculorum..."
_________________ "Taka już jest niewiasta, lubieżności pełna. I w chuci nienasycona. Jak świat światem, tak było i tak będzie in saecula saeculorum..."
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum