O jakie szczęście, jakie szczęście, nie muszę już tak się martwić o moje wiecznie słabe i łamiące się paznokcie, bo i tak będę je skracać możliwe najbardziej, bo będę się uczyć grać na gitarze i mają mi nie przeszkadzać
Odkąd pamiętam, zawsze miałam problemy ze skórkami To potrafi doprowadzić do szału, bo nic nie działało na to. Różniste kremy sprawiały, że moja skóra dłoni ogólnie była przecudna w dotyku, a paznokcie jakieś mocniejsze, ale skórki zostawały zawsze. [/quote]
harlequin napisał/a:
Odkąd pamiętam, zawsze miałam problemy ze skórkami To potrafi doprowadzić do szału, bo nic nie działało na to. Różniste kremy sprawiały, że moja skóra dłoni ogólnie była przecudna w dotyku, a paznokcie jakieś mocniejsze, ale skórki zostawały zawsze.
- na skórki polecm oliwke do skórek i paznokci naprawde pomaga
Ja mam problem z paznokciami bo strasznie mi sie rozdwajają od oliwki Dlatego też zajadam codziennie skrzyp polny z witaminkami i maluje bezbarwnym lakierem z odrzywką i smaruje sie wokół płytki kremem do paznokci i skórek z Avona jest superowy i naprawde pomaga
_________________ Jestem nowa więc nie krzyczcie
Pozdrófka for all :*
Imię: Aneta
Wysłany: 18-12-2007, 15:12
Ja mam teraz taka fajną odzywkę, która, jak zaschnie ma konsystencję gumową. Oczywiście nie wydląda jak guma do zucia, ale tak, jakby naciągnąć na paznokieć ŻEL. Oczywiście głaciutkie i zaschnięte... Hm.. piękna ożywa, piękna.
_________________ "A żyć możesz tylko dzięki temu, za co mógłbyś umrzeć".
Za ukochaną, przyszłą ojczyznę.
bo i tak będę je skracać możliwe najbardziej, bo będę się uczyć grać na gitarze i mają mi nie przeszkadzać
O ile wiem to na gitarze nie można miec krótkich paznokci.
Lewa reka musi miec krótkie bo gra na gryfie ale prawa koniecznie długie.
Mówie o klasycznym graniu na gitarze.
Chyba, że będziesz grać kostka.
Schiza009, kamasutra, Jak macie z obgryzaniem paznokci to są specjalne płyny,które zniechęcają to kontynuowania tego "nawyku". Przyznam się szczerze,że nie wiem jak się ich używa, ale wiem,że są . Morza taki płyn kupić w drogerii Rossman.
_________________ ~When I no longer know the difference between teare and blood~
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum