Wiek: 20 Dołączyła: 11 Sie 2005 Posty: 192 Skąd: z Kątowni
Wysłany: 16-11-2005, 15:12
kurczaki własnie zauważylam że coś nie gra z moim środkowym paznokciem prawej ręki shiiiiit... nie da sie juz go uratować, przeszło jeden milimetr poszedł sie paść! a już hodowałam je miesiąc...
_________________ You don't even know the meaning of the words I'm sorry...
Ostatnio jakos mi sie przestały jak bardzo łamać i rozdwajać. Zawsze mam je pomalowane,
możliwe, ze to dlatego. jak przez jakiś czas miałąm non stop pomalowane, to mogłam je sobie ładnie wychodowała. jak przestałam to mi się połamały, rozdwoiły itd. teraz mam krótkie
_________________ poznam Cię po zapachu snów, po tęsknocie w Twoich oczach, którą gasi widok mój
Imię: Agnieszka
Wysłany: 07-09-2007, 19:42
caessa napisał/a:
możliwe, ze to dlatego. jak przez jakiś czas miałąm non stop pomalowane, to mogłam je sobie ładnie wychodowała. jak przestałam to mi się połamały, rozdwoiły itd. teraz mam krótkie
Nie bo wcześniej też malowałam, chociażby bezbarwnym albo jakąś odżywką.
Moje paznokcie zawsze były twarde, ale zdarzało się łamanie czy rozdwajanie.
Odkąd stosuje skrzyp polny, nie mam już takich problemów wcale.
Śmiało mogę powiedzieć że mam śliczne paznokietki, niczym sztuczne.
Poza tym pod lakier bazowy zawsze stosuję jakiś podkładowy, chociażby bezbarwny.
_________________ And everywhere we go
The sun will always shine...
Ja nigdy nie miałam problemu z paznokciami Wszyscy mi zawsze mówią ze mam tipsy Nie używam żadnych odżywek ani nie biore żadnych witaminek Aby ładnie zapuścic paznokcie polecam ich naturalne zażelowanie wtedu pazurek rośnie sobie i nie ma mozliwości na uszkodzenia mechaniczne ważne jest również aby przy kontakcie z róznego typu środkami czyszczącymi pracować w rekawiczkach polecam rózniez OLIWKI do skórek i paznokci dostepne w profesjonalych salonach kosmetycznych
Obgryzam i najpewniej będę obgryzać dalej. Nie mam cierpliwości do nakładania lakieru lewą ręką. I jestem strasznym nerwusem. Ale wolę obgryzać, niż się ciąć
Moje paznokcie są w opłakanym stanie.
Miałam ich nie ruszać, żeby mi pani ładnie zrobiła żelowe paznokcie, ale poobgryzałam. -_- Jak się zdenerwuję to obgryzam. Już mi przeszło nałogowe mamlanie, po 15 latach uzależnienia.
_________________ "Taka już jest niewiasta, lubieżności pełna. I w chuci nienasycona. Jak świat światem, tak było i tak będzie in saecula saeculorum."
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum