Mozna podkreslić drapierzną nature niwe tylko przez paznokcie
nio oczywiście, - temat o paznokciach więc paznokcie
Madritian napisał/a:
miałbyś fajne blizny , i na pewno byś zmienił zdanie
a ja Ci powiem że nie - a dlatego że kobietki z krótkimi paznokciami potrafią być 'groźniejsze' od tych z długimi - wiem z doświadczenia też
!!Catrina!! napisał/a:
Co zrobić żeby mieć długie,mocne,nierozdwajające sie,o ładnym kolorycie pazokcie??
ekspertem w tej dziedzinie (jedynie tej ) nie jestem, ale moim zdaniem przedewszystkim uważać na to co się robi - czyli uważać na szorstkie i tym podobne materiały - i powinno być dobrze
Znak zodiaku:
NiKa [Usunięty]
Wysłany: 01-11-2005, 21:28
Ja jem tabletki revalid - na wzmocnienie paznokci, skóry i włosó i maluje je odrzywką stymulująca wzrost.
Nie wiem jak komu, ale mi się nie podobają paznokcie opiłowane na okragło...
Zgadzam się z popiele . Na okrągłę (moga być długie) a nie takie kanciaste które drapi.ą strasznie ... aż strach taka zaczepic czy poweidzec "ładnie wygladasz" bo moze będzie jakas psychicznai ci pół twarzy wyszarpie ... a właśnie .. która stosuje paznokcie w samoobronie ??
_________________ "Trzymam skronie, tam - w koronie chmur i gromów"- Juliusz Słowacki
paznokcie tylko na okrągło i baardzo często w samoobronie
nie podobąją mi się tyakie kanciaste...bleee....
a jeżeli chodzi o obrone własną no to to naprawdę jest niezły patent, jeden chłopak to nawet chciał przynieść nożyczki do szkoły i mi je obciąć
A ja dłubie w nosie ... dobry nawóz dla paznokci (żart) Ech no nie wiem ... dlaczego kobiety mają problemy z paznokciami a chłopy nie ... bo nie urzywamy lakieru !! Lakier niszczy paznokcie ... naturalne jest piękne . Kończyć z lakierami !!
_________________ "Trzymam skronie, tam - w koronie chmur i gromów"- Juliusz Słowacki
Znak zodiaku:
Yasmine [Usunięty]
Wysłany: 16-11-2005, 14:53
ja nie potrafie miec dlugich
Stosowalam gorzkie plyny, zeby nie wkladac paznokci do buzi - na nic. Chodzilam pozniej caly dzien z gorzkim smakiem w buzi.
Straszliwie sie rozdwajaja. Uzyalam juz chyba 5 odzywek i nic .
Od dwoch miesiey jem skrzyp i dalej slabe, miekke i rozdwajajce sie .
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum