Nie martw sie chlopie. Jeszcze wszystko przed tobom. Masz DOPIERO 15 lat. Mezczyzna rozwija sie mniej wiecej do wieku 21 lat. I takie sytuacje to nie problem. Cierpliwości chopie. pozdro;]
że inni sie szybciej rozwijają to bnie musisz im zazdrościć!! No przecież Ty też zaczniesz dorastać... To ju ż powinno być niedługo moim zdaniem!! Pozdro
u chłopców okres dojrzewania rozpoczyna sie w 14-15 roku życia. niektórzy zaczynają dojrzewać wcześniej a niektórzy później (np Ty). nie masz powodu do zmartwień.
Dla niego to jest problem, ja też tak mam. Mam troche ponad 14 lat a jestem płaska i co? pozostaje mi tylko zazdrościc innym ..
_________________ "Zanim chłód, zanim lęk, zanim świt, zanim dzień
Chcę strzec twego snu i tulić twój cień
Proszę, pozwól mi czekać z tobą na deszcz
Być kroplą, co drży na skraju twych rzęs.."
Anna Maria Jopek - Zanim zasnę
Ogólnie to nie powinno być nic strasznego nie ma problemów do obaw , wszystko w swoim czasie a jeszcze bedziesz narzekał że tak szybko ci zaczną rosnąć ....
Cytat:
don't worry
be happy
_________________ _____________fucki'n
_____________________wanna play ??
Ostatnio zmieniony przez Whizz. 28-06-2006, 19:38, w całości zmieniany 1 raz
Ogólnie nie ma się czym martwić, jeszcze będzie dobrze.
Zresztą wierz mi czasem np. owłosienie nie jest zbyt "fajne". Ja tam nie lubię codziennego golenia
_________________ Może też rozsądnej panny szukać warto...
Kumple mówią, znajdź niunię z wielką klasą,
Ja mówię znajdę, ale taką z czymś pod czaszką.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum