hm.. a te dyski to w innym mieście sa czy w twoim?:>
że sie tak zapytam
Ceemka napisał/a:
"Taniec z gwiazdami".
ma być podbno 6 edycja
_________________ Siedząc w wannie
spowiadam się pralce
z miłości do Ciebie.
nie mam wpływu na Twoje życie, ale nie mogę wykluczyć,że coś się stanie,że zmienisz zdanie..
jeśli tak będzie, nic nam nie przeszkodzi, nigdy.. jeśli kiedyś okaże się,że zmienisz decyzję - będę czekała..
Ostatnio zmieniony przez kamasutra 09-05-2007, 18:30, w całości zmieniany 1 raz
Nie wiem, jak mogą gównierstwo na dyskoteki wpuszczać.
ja tez nie..:(
potem mi sie pod nogami pałętaja:|
a tata na wiejskie festyny Cie puszcza?:>
spowiadam się pralce
z miłości do Ciebie.
nie mam wpływu na Twoje życie, ale nie mogę wykluczyć,że coś się stanie,że zmienisz zdanie..
jeśli tak będzie, nic nam nie przeszkodzi, nigdy.. jeśli kiedyś okaże się,że zmienisz decyzję - będę czekała..
Zejdzcie ze mnie.Qwa nie wiedzialam ze to cos zlego.Wg mnie to chore co piszecie.Co w tym zlego ze chcialabym sie troche pobawic.wy to z epoki kamienia lupanego chyba jestescie
kamasutra napisał/a:
o co ci w tym momencie chodzi?
pytałam sie na spoczątku czy :
hm.. a te dyski to w innym mieście sa czy w twoim?:>
i zwatpiłam czy mieszkasz w mieście czy na wsi
spowiadam się pralce
z miłości do Ciebie.
Znak zodiaku:
Didek [Usunięty]
Wysłany: 09-05-2007, 18:48
jakkolwiek napisał/a:
!7 lat to mało. Jakbyś była przynajmniej pełnoletnia- to ok. Nie wiem, jak mogą gównierstwo na dyskoteki wpuszczać.
To nie Ty jesteś tą najebaną koleżanką Popielą, który to widywał ją często podchmieloną ? Za młodu.
Imię: Tullia d'Aragona
Wysłany: 09-05-2007, 18:50
Ala napisał/a:
wy to z epoki kamienia lupanego chyba jestescie
oh dear.
zapraszam do siebie na pysznego mamuta.
Ci co wykrzesaja ogien dostana nawet dokladke.
kamasutra napisał/a:
No co Ty O_o
w jakich Ty czasach zyjesz? teraz na wsi to sa skoki w bok- w siano
albo wsiada sie w busa i na impreze.
Albo niekiedy skladakiem... potem sie go rzuca w krzaki,
zeby czasem znajomi nie pomysleli, ze na czasie nie jestes
!7 lat to mało. Jakbyś była przynajmniej pełnoletnia- to ok. Nie wiem, jak mogą gównierstwo na dyskoteki wpuszczać.
To nie Ty jesteś tą najebaną koleżanką Popielą, który to widywał ją często podchmieloną ? Za młodu.
Nie, to nie ja.
Raz mnie widział najebaną, jednak nie miałam wtedy 16 lat. Brakowało mi miesiąca do osiemnastki. to był mój pierwszy i ostatni raz. Poza tym byłam z towarzystwem, które by mi nic złego nie zrobiło. To nie to, co technoruchacze na wiejskich dyskotekach. Od tego czasu nikt mnie nie widział najebanej, więc nie gadaj glupot Dejwidzie.
Znak zodiaku:
Didek [Usunięty]
Wysłany: 09-05-2007, 18:55
jakkolwiek napisał/a:
Didek napisał/a:
jakkolwiek napisał/a:
Nie, to nie ja.
Raz mnie widział najebaną, jednak nie miałam wtedy 16 lat. Brakowało mi miesiąca do osiemnastki. to był mój pierwszy i ostatni raz. Poza tym byłam z towarzystwem, które by mi nic złego nie zrobiło. To nie to, co technoruchacze na wiejskich dyskotekach. Od tego czasu nikt mnie nie widział najebanej, więc nie gadaj glupot Dejwidzie.
ale sie zastanawiałam gdzie Ona mieska czy czy ją tata na ogólne dzamprezki za miastem nie puszcza
wyzynarka napisał/a:
albo wsiada sie w busa i na impreze.
tak czesto robieee
wyzynarka napisał/a:
poooowaga ziomy
ogólnie to mnie matka w wieku 17 lat nie puszczała na żadne wypady do miasta na impreze.. chcoiaz powinnam się kłucić siostre puszczała ;|
a tam
spowiadam się pralce
z miłości do Ciebie.
Ostatnio zmieniony przez kamasutra 09-05-2007, 19:00, w całości zmieniany 2 razy
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum