Imię: po prostu lika
Wysłany: 15-11-2006, 17:02
koza1, wiesz nie możesz mieć pretensji do dziewczyn, że się wyśmiewają z twojego problemu - bo to dość nietypowy i dziwny problem - tak na prawdę - śmieszny. Ale podchodzę do tego poważnie i piszę Ci - pies to zwierzę, a zwierzę to stworzenie, które nie może (bo nie potrafi) dać tyle szczęścia i miłości co drugi człowiek. Zatem nie możesz być zazdrosna o zwierzę. To na serio jest głupota.
_________________ "Czasem wystarczy tylko cisza.
Aby zrozumieć jedno słowo..."
mój pies zachowuje sie tak samo - straszliwy z niego zazdrosnik. kiedy np babcia czy mama caluje w policzek kogos to on zaraz skacze obok i poszczekuje... nie mozna miec pretensji do psiaka, ze chce tez byc zauwazony. pzreciez to zwierze polega na twoim facecie, jest od niego UZALEZNIONY, nie mozesz byc TU zazdrosna, a tekst "pies nie ma prawa byc zazdrosnym" brzmi podobnie jak "nie masz prawa mowic do twojego faceta"... zabraniasz mu? a gdyby ktos TOBIE zabronil? fakt, pies glupszy, ale uczucia ma... bez przesady...
jesli jestes o niego zazdrosna to lepiej sie z tym pogodz, ze predzej pies bedzie wierny twojemu facetowi niz ty sama... uwierz mi...
_________________ poprzedni opis dotycył dawnej sytuacji politycznej. teraz właściwszy byłby: jak nie sraczka to tarczka...
Wysłany: 17-11-2006, 17:17
koza1 napisał/a:
takie przedrzeznainie mozecie sobie pisac na gadulcu a nie zasmeicac mi forum
Przepraszam czyżby to było TWOJE forum? Nie sądzę...
koza1 napisał/a:
nie poto tu pisze zebyscie mialy z tego ubaw
To po co piszesz tak zabawnie?
koza1 napisał/a:
nawet jak macie inne zdanie to napiszcie swoje argumenty
argument- Osoby, które są zazdrosne o psa to raczej osoby nie zbyt zdrowe na umyśle, bo pies to zwierze, kurcze przeciez Twój facet nie zacznie chodzić ze swoim psem.. no chyba że równiez jest chory na umyśle
koza1 napisał/a:
Ocena nie jest obelga i zart to tylko odpowiedz na pytanie ktorego sie nie rozumie.
A to nowość. Ale Ty mądra jesteś! Brawo dla Kozy brawo brawo dla Kozy bijmy brawo Kozie
koza1 napisał/a:
A kij wam w oko
Nie denerwuj się, bo złość piękności szkodzi
_________________ nie żyję wczorajszym dniem.
nie oddycham wczorajszym powietrzem.
No cóż... Ja też mam psa, którego wręcz nienawidzę. Z resztąa z wzajemnością. Jest to chyba jedyne stworzenie na ziemi, któremu naprawdę szczerze życzę wszystkiego najGORSZEGO!! Po prostu go nie trawie. Na samą mysl o nim wstępuje we mnie fala agresji ......
_________________ TY ZA MNIE NIE UMRZESZ, WIĘC NIE MÓW MI JAK MAM ŻYĆ!!!
Imię: Kuba
Wysłany: 17-11-2006, 19:11