Imię: Agatka
Wiek: 18 Dołączyła: 17 Wrz 2006 Posty: 185 Skąd: z Polski ;]
Wysłany: 10-02-2007, 18:56
Moja tez mnie uczy gotować, a jakże przy okazji mówi że jestem leniwa, że wszystko dosłownie robię źle. Nigdy nie usłyszałam, żebym coś zrobiła dobrze, więc sobie myślę po co się starać, skoro nigdy nie sprostam jej wymaganiom??
_________________ Na dnie serca pozostanie zawsze ślad...
Imię: olek
Wysłany: 10-02-2007, 19:00
kicia90 napisał/a:
po co się starać
no rzeczywiscie. no weee no- dla matki sie tylko starasz. a co? gotowac tez sie uczysz dla niej czy po to zeby mezowi przygotowywac pyszne obiady i romantyczne kolacje?? ha??
Imię: Agatka
Wiek: 18 Dołączyła: 17 Wrz 2006 Posty: 185 Skąd: z Polski ;]
Wysłany: 10-02-2007, 19:17
nelia napisał/a:
a chcialabym byc taka kucharka jak moja mama
też bym chciała
źle mnie zrozumiałaś leisure. Mówiąc że nie ma po co się starać nie miałam akurat na myśli gotowania, tylko wszystkiego, bo nigdy nie usłyszę, że coś zrobiłam dobrze!! Zawsze jakiś swój grosik z krytyką dorzuci.
_________________ Na dnie serca pozostanie zawsze ślad...
Imię: Agnieszka
Wysłany: 10-02-2007, 19:18
kicia90 napisał/a:
że wszystko dosłownie robię źle. Nigdy nie usłyszałam, żebym coś zrobiła dobrze, więc sobie myślę po co się starać, skoro nigdy nie sprostam jej wymaganiom??
Wg mojej też zawsze wszystko robie źle, albo niewystarczająco dobrze. Więc jeśli chodzi o zadowolenie jej w jakim kolwiek stopniu to już dawno sobie odpuściłam. Robie wszystko dla siebie i szybciej znajomi potrafią docenić to co zrobiłam, może i nie najlepiej, ale wiedząc ile mnie to kosztowało pracy.
Wysłany: 10-02-2007, 22:27
leisure napisał/a:
bo wie ze nastala era "zupkóf hinskich" i "picccdóf"
moja z ta era stara sie walczyc.
w domu tylko i wylacznie zdrowa zywnosc, sol specjalistyczna zapobiegajaca zawalom, oswianka na sniadanie, jogurcik do szkoly... no fast foods
_________________ Dawniej kobiety piersiami żywiły niemowlęta - dziś producentów filmowych.
Imię: olek
Wysłany: 12-02-2007, 18:13
Charming napisał/a:
Orkisz to prastare zboże o niezwykłych właściwościach i smaku. Z tego pieka chlebek
dokladnie tak. ale mito tam wybitnie nie smakowaloooo mama mnie tym karmila zamiast ziemniakow. jaki efekt? teraz nie jem ani orkiszu, ani ziemniakow. RYŻ
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum