witam, mam problem, mam 16 lat, bardzo chce mies dziewczyne ale jakos to nei wychodzi, nie zadnej dziewczynie powiedziec ze mi sie podoba, ze chce z nia byc itp. po prostu chyba sie tego boje i nie umie tego zmienic mimo ze ona mnie lubi a ja ja też i znamy sie juz długo. a moze ja nie jestem jeszcze na to gotowy? uwazacie ze mam poczekac jeszcze jakis czas?
no jak znacie sie juz dlugo to powinienes wiedziec czy ona traktuje Cie jak kolege czy jak kogos wiecej jesli jako kolege to nic nie poradzisz, ale moze Ty jej sie tez podobasz, wiec nie ma na co czekac tylko startowac do niej okaz jej swoje zainteresowanie
_________________ Bo tylko dzięki Tobie żyję, jestem i oddycham...
ale problem w tym ze mój kumpel tez do niej startuje, wiec albo ja albo on. ale nie wiem czy to cos da bo juz kiedys do niej startowałem i nic nie wyszło, a teraz ona chyba lubi tamtego. za co do tej przyjaźni to chyba traktuje mnie jako bliższego przyjaciela, ale czy cowięcej to nie wiem. a teraz zapraszała mnie na spotkanie inna dziewczyna też fajna, i nie wiem co mam jużo tym sądzić mam mętlik w głowie
Imię: Wooof
Wiek: 20 Dołączył: 07 Lip 2006 Posty: 2019 Skąd: z okolicy
Wysłany: 23-11-2006, 22:10
nie czekaj bierz sie za nia
_________________ Witam w rzeczywistości...
KOCHAM OLEŃKE :-*
Nie dbam o wasz szacunek...
Misja zyciowa: ignorowac prowokatorow i ludzi pustych, bo oni i tak zgina z wlasna glupota.
Imię: ~EveLinaaa~
Wiek: 18 Dołączyła: 09 Mar 2006 Posty: 3483 Skąd: z Holiłudu
Wysłany: 24-11-2006, 15:58
wg. mnie jak nie zaryzykujesz to nie przekonasz się ... a tak jak wypowiadali się moi poprzednicy może sobie kogoś znaleźć i potem będziesz miał do siebie pretensje, że nie spróbowałeś...
Imię: karola
Wysłany: 29-11-2006, 19:07
"chcieć to móc" nei zawsze działa. Im bardziej szukasz miłości tym bardziej ona się chowa. I oczywiście: WIĘCEJ ODWAGI. Tekst "co mi zależy" często działa, ale nie można nadużywać, przypadki nadużycia są średnio przyjemne Jak nie spróbujesz to będziesz póóźniej żałował. Spróbuj raz, drugi kiedyś na pewno się uda, znaczy laska powie to samo Trchę pewności siebie
[ Dodano: 29 Lis 2006 07:13 pm ]
"chcieć to móc" nei zawsze działa. Im bardziej szukasz miłości tym bardziej ona się chowa. I oczywiście: WIĘCEJ ODWAGI. Tekst "co mi zależy" często działa, ale nie można nadużywać, przypadki nadużycia są średnio przyjemne Jak nie spróbujesz to będziesz póóźniej żałował. Spróbuj raz, drugi kiedyś na pewno się uda, znaczy laska powie to samo Trchę pewności siebie
_________________ ... gdy krótkim urwanym oddycha oddechem...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum