Hej!!!
Niedawno zainstalowałem Windows 2003 Server Standard Edition. W przeciwieństwie do Windows XP na pulpicie nazwy ikon są zaznaczone kolorem (domyślnie niebieskim), bardzo mnie to drażni, a nie wiem jak to zlikwidować. Prosze was abyście mi powiedzieli jak to wyłączyć.
Wysłany: 11-06-2005, 20:47 dalszy problem z ikonkami
Niech mi ktoś powie jak to dokładnie zrobić żeby te ikony nie były zaznaczone kolorem, bo w ustawieniach ekranu wszystko spenetrowałem i nic !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Zamiast dawać mi bezbyślne, głupie, do niczego nie prowadzące odpowiedzi mogliście mi pomóc, a jeśli macie dawać tak beznadziejne odpowiedzi to wogóle nic nie piszcie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Może tak:
Prawym na Mój komputer :arrow: Właściwości :arrow: Zaawansowane :arrow: Wydajność :arrow: Ustawienia :arrow: Efekty wizualne...... i w tym momencie powinna być jakaś opcja związana z tłem podpisów ikon.....
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum