Mportalik - forum dyskusyjne Strona Główna Mportalik - forum dyskusyjne
Super forum młodzieżowe.

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat «» Następny temat
PROBLEM Z Grami
Autor Wiadomość
Tomus 
Tomus

Imię: Tomus
  Wysłany: 29-08-2007, 20:15   PROBLEM Z Grami

Mam problem. Mianowicie wszystkie gry wylaczaja mi sie w trakcie grania.Chcialem cos z tym zrobic wiec zrobilem formata dysku twardego. Po formacie zainstalowalem wszystkie sterowniki i programi i nadal mialem tak samo. Nie wiem co zrobic!! Pls HELP!!!!!!!

devir 
Przyjaciel
killed by distortion

Wysłany: 30-08-2007, 11:39   

Masz najnowsze sterowniki do karty ? wczesniej działay ? zchodzi do pulpitu gra tylko czy wyskakuje jakis bład ?

http://www.myspace.com/r3dm0th
Ostatnio zmieniony przez devir 30-08-2007, 11:40, w całości zmieniany 1 raz  
  Znak zodiaku: ryby

Tomus 
Tomus

Wysłany: 30-08-2007, 14:51   

najnowsze sterowniki do karty graficznej sciagnalem po ostatnim formacie. przed 2 formatami wszystko bylo ok, nie wiem czemu to tak jest najpierw wyskakuje blad, trzeba wcisnac ok i pozniej sie wylaczaja

devir 
Przyjaciel
killed by distortion

Wysłany: 30-08-2007, 16:31   

Zmieniałes cos przed tyma 2 formatami, jakis nowy program itp. ? Jaki bład konkretnie, co jest napisane ?

Tomus 
Tomus

Wysłany: 30-08-2007, 17:11   

raczej nic nie zmienialem a jak wyskakuje ten blad to nic konkretnego tylko jest napisane ze aplikacja zostanie zamknieta :566: przed wczesniejszym formatem wyskakiwal blad od sterownikow ati a teraz nie wyskakuje i jest tak samo jak wtedy

devir 
Przyjaciel
killed by distortion

Wysłany: 30-08-2007, 17:18   

Zainstaluj starsze sterowniki od karty, najlepiej te z płyty jak masz, nie chce Ciebie martwic ale to mzoe byc cos z karta, bo piszesz ze tylko gry Tobie nie działa, jezeli by sie inne programy sypały to byłby to problem ogólny bardziej, a jezeli inne działaja poprawnie to problem twki w karcie, tak mysle.

A i jeszcze jedno pytanie, masz najnowszy DirectX 9 ?

Tomus 
Tomus

Wysłany: 31-08-2007, 10:56   

chyba mam DirectX 9. mnostwo razy probowalem instalowac najpierw z plyty ,pozniej z internetu te sterowniki ale za kazdym razem bylo tak samo :/ .moze cos innego trzeba zrobic. nie wiem . w kazdym razie dzieki za pomoc. :566:

kuba696 
++

Wysłany: 03-09-2007, 07:24   

gry wyłączają się na początku zaraz grania ? czy później ?
miałem podobny problem

Znak zodiaku: skorpion

nico39 

Wysłany: 08-03-2008, 21:47   

hej jestem tu nowy i mam problem z CoD 4. Zainstalowalem gre i gdy chce ja wlaczyc to wyskakuje mniej wiecej cos takiego: zly obraz plik ms.32.exe nie jest poprawnym obrazem wie ktos o co chodzi :566:
  Znak zodiaku: strzelec

Madritian 
Przyjaciel
Blah blah blah !!

Imię: Marek
Wysłany: 08-03-2008, 21:58   

Miałem podobny problem ale ot tylko z jedną grą wiec nie mam pojęcia co to może być.
O statecznie sam mam problem bo komputeraz zawiesza mi isę w nietypowy sposób, nei z jakichś konkretnych powodów, przegladam strony i momentalnei może sie zaciąć, oczywiście jak odejde od klawiatury i zostawie og samego sobie to nic isę nei dzieje ale kiedy uruchomie wiecej niż jedną aplikacje wszystko staje w bezruchu ( nie moge ruszać kursorem i jedynei reset kompa pomaga. Ostatecznie wydaje mi się że może to meić jakiś związek z ramem albo procesorem bo komp ma już swojej lata.

devir 
Przyjaciel
killed by distortion

Wysłany: 09-03-2008, 00:00   

Madritian napisał/a:
Miałem podobny problem ale ot tylko z jedną grą wiec nie mam pojęcia co to może być.
O statecznie sam mam problem bo komputeraz zawiesza mi isę w nietypowy sposób, nei z jakichś konkretnych powodów, przegladam strony i momentalnei może sie zaciąć, oczywiście jak odejde od klawiatury i zostawie og samego sobie to nic isę nei dzieje ale kiedy uruchomie wiecej niż jedną aplikacje wszystko staje w bezruchu ( nie moge ruszać kursorem i jedynei reset kompa pomaga. Ostatecznie wydaje mi się że może to meić jakiś związek z ramem albo procesorem bo komp ma już swojej lata.

Bardzo mozliwe ze to ram, bo mam ten sam problem i czytalem ze to wina ramu, ale sprobuj zrobic formata jak dawno nie robiles i masz balagan na kompie to moze przez to sa zawiechy.

Madritian 
Przyjaciel
Blah blah blah !!

Wysłany: 11-03-2008, 13:35   

devir napisał/a:
Bardzo mozliwe ze to ram, bo mam ten sam problem i czytalem ze to wina ramu, ale sprobuj zrobic formata jak dawno nie robiles i masz balagan na kompie to moze przez to sa zawiechy.

Właśnie problem polega na tym że te "zawiasy" wyszły zaraz po formacie a na 40 gb dysku ciężko jest mieć bałagan xD Widocznie to ram :/

devir 
Przyjaciel
killed by distortion

Wysłany: 11-03-2008, 14:34   

Madritian napisał/a:
Właśnie problem polega na tym że te "zawiasy" wyszły zaraz po formacie a na 40 gb dysku ciężko jest mieć bałagan xD Widocznie to ram

Pojemnosc dysku nie jest tutaj akurat wazna, jak duzo usuwasz, instalujesz to po pewnym czasie komp zaczyna wolniej chodzic i sa zawiechy, naprawia to regularna defragmentacja, problem oczywiscie dotyczy tylko posiadaczy Windowsa.
Ale jezeli faktycznie jest to po formacie to wyglada na ram, ale nie przejmuj sie teraz 1gb ramu kupisz za 130 pln :) Sam zamierzam sobie kupic ;)

Madritian 
Przyjaciel
Blah blah blah !!

Wysłany: 14-03-2008, 19:02   

devir napisał/a:
Pojemnosc dysku nie jest tutaj akurat wazna, jak duzo usuwasz, instalujesz to po pewnym czasie komp zaczyna wolniej chodzic i sa zawiechy, naprawia to regularna defragmentacja, problem oczywiscie dotyczy tylko posiadaczy Windowsa.
Ale jezeli faktycznie jest to po formacie to wyglada na ram, ale nie przejmuj sie teraz 1gb ramu kupisz za 130 pln :) Sam zamierzam sobie kupic ;)

Często coś instalowałem ale co miesiac staram sie robić defragmentację więc nei wydaje mi isę że w tym tkwi problem. A co do kupna ramu to ostatnio pieniędzmi nie smierdze xD nawet takim i "drobniakami". Myślałem że może obedzie isę bez wydawania pieniędzy ale jednak chyba będe musiał :/

Piotrek

Dołaczył: Dawno

Odpowiedz do tematu