Wysłany: 07-08-2007, 00:20 problem z dodaniem filmu
mam duży problem jak chcę dodać film na google to wyskakuje mi komunikat: nie można wyświetlić podanej strony..................błąd 400-nieprawidłowe żądanie, a na youtube to ten film przesyła i przesyła..... bardzo bym chciała dodać klip na jaką kaolwiek stronę ale nie mogę. Bardzo proszę o pomoc .
Już wiem co jest nie tak . po prostu za dużo kb bo to plik avi ale bym chciała jakiś konwerter żeby zamienił na format który ma mniej kb. Z góry dzięki
_________________ angela
Ostatnio zmieniony przez angela14 07-08-2007, 20:00, w całości zmieniany 1 raz
Z ciekawości wrzuciłem na szybko na Google Video filmik i nie miałem żadnych ale to ŻADNYCH problemów. Więc ja nie wiem na czym polega Twój problem. Z resztą nie odpowiedziałaś mi jeszcze na zadane pytanie więc gówno wiem jak do tej pory.
[ Dodano: 07-08-2007, 02:03 ]
Chciałem być miły i uprzejmy ale gówno z tego wyszło nie będę pisał do siebie nie chcesz pomocy to nie. Ja w wieku 14 lat nawet nie myślałem o komputerze a co dopiero wrzucać filmiki na youtube'a i nie siedziałem do 2 w nocy. Idź spać i a jutro rano jak już się poczujesz wypoczęta to znajdź sobie jakiegoś tutoriala (na swoim 100% Internecie) który Ci wyjaśni krok po kroku jak wrzucić filmik na youtube lub Google Video itp.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum