moj chlopak byl na obozie na dwa dni...napisalam mu smsa ze jak bedzie mial czas to ma do mnie napisać...i co...tego czasu nie mial ,az do chwili w ktorej to ja pierwsza musialam sie odezwać...i pisalam potem dlaczego mi nie odpisal..a on...ze no fakt moglem napisać..mi np.wydaje sie ze jemu nie zalezy na mnie....dlatego DZIŚ Z NIM ZRYWAM...i mam nadzieje ze nie bede zalowac;/
ps.(nie zrywam tylko dlatego ze nie napisal mi smsa...)
_________________ Pamiętaj...drugi raz już nie bedzie nas....
temu, żeby się ludzie wyżalać mogli, jak ich partnerzy nie zwracają na nich uwagi ; ]
chmurka i jak? zerwałaś? jak zareagował? i w ogóle ?
_________________ Nie wiem dlaczego był czas, że przestałam wierzyć w Miłość.
Głupia byłam.
Miłość istnieje moi Mili. Nigdy w Nią nie wątpcie.
kocham:*
Znak zodiaku:
Didek [Usunięty]
Wysłany: 04-10-2006, 19:06
chmurka17 napisał/a:
moj chlopak byl na obozie na dwa dni...napisalam mu smsa ze jak bedzie mial czas to ma do mnie napisać...i co...tego czasu nie mial ,az do chwili w ktorej to ja pierwsza musialam sie odezwać...i pisalam potem dlaczego mi nie odpisal..a on...ze no fakt moglem napisać..mi np.wydaje sie ze jemu nie zalezy na mnie....dlatego DZIŚ Z NIM ZRYWAM...i mam nadzieje ze nie bede zalowac;/
To prawie jak smutna historia Gapona. Tylko, że jego chłopak był na obozie 10 dni.
_________________ I oto ujrzałem, koń trupioblady, a imię siedzącego na nim śmierć. I piekło szło za nim.
Znak zodiaku:
Gość
Wysłany: 11-10-2006, 14:14
Didek napisał/a:
chmurka17 napisał/a:
To prawie jak smutna historia Gapona. Tylko, że jego chłopak był na obozie 10 dni.
To Gapon jest gejem ???
A jezeli chodzi i temat to ja zawsze wysyłem bo wiem ze to lubi jakis dziewny ten chłopak, hym...nie wiem dla czego...
mama mi mówiła zebym sie nie bawił z kapusiami w policjantów i złodzieji
PRIMAX Gość
Wysłany: 22-10-2006, 15:28
Szlak by mnie trafił gdybym musiał codzień pisać do dziewczyny SMS'a być u niej co 3 dni albo częściej itp. Mogę nie mieć humoru, mogę być zajęty, zmęczony, moge mieć zablokowane konto na komórce, może mi się nie chcieć itp.
Szlak by mnie trafił gdybym musiał codzień pisać do dziewczyny SMS'a być u niej co 3 dni albo częściej itp. Mogę nie mieć humoru, mogę być zajęty, zmęczony, moge mieć zablokowane konto na komórce, może mi się nie chcieć itp.
Pozazdrościć dziewczynie.
_________________ Ważniejsze jest umieć żyć niż umieć mówić.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum