Wysłany: 13-04-2006, 11:12 problem z autentycznoscia systemu windows
ludzie mam problem od pewnego czasu wyskoczylo mi takie cos ,, blad sprawdzania autencznosci systemu windows" co zrobic zeby to zniknelo prosze o piomc
...wyłącz zapore windows, wejdź w 'dodaj usuń programy' - pokaż aktualizację, na liście będzie widoczna aktualizacja, pisze po angielsku, łatwo rozpoznać która to - odinstalujemy
nowy win instalujesz SP2 , wywalasz wszelkie zapory itd i wiecej taki kwiatek ci nie wyskoczy ;] ja tak robie i nie aktualizujac systemu poprzez server microsoftu takie cuda mi sie nie zdarzają;] co do problemu na programosy.pl byl sposób na tego intruza xD
Tam wyłączasz:
- automatyczne aktualizacje
- centrum zabezpieczeń
- zaporę
To oczywiste, że na piracie nie korzysta się z Windows Update. Zresztą mając oryginał z SP2 te trzy opcje też są na wstępie do wywalenia (nie mówiąc już, ze gówno warta zapora z SP2 moze się gryźć z innym zainstalowanym firewallem).
Ostatnio zmieniony przez Cyr4x 23-04-2006, 14:59, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum