Imię: Mateusz
Wiek: 18 Dołączył: 24 Sie 2007 Posty: 29 Skąd: mam wiedziec
Wysłany: 22-04-2008, 14:19
smokozord6 powiedz mi ile masz lat i czy dasz rade wejsc na jakas dyskoteke jesli tak to mialbym dla ciebie fajny sposob na wyrwanie panny lub poprostu na fajna rozmowe.
_________________ "Nie pozwól, by okno Twego serca stało się lustrem..."
Skoro czujesz się "zablokowany", musisz mieć jakieś podstawy, by to stwierdzić. Może jakieś nieprzyjemne uczucie? Ściskanie w gardle? Skoro już wiesz, że się "blokujesz", musisz sobie uświadomić, że to tylko Twoja zasługa. Nic z zewnątrz na Twój układ nerwowy BEZPOŚREDNIO nie wpływa. Może wyobrażasz sobie wszystkie możliwe niekorzystne sytuacje? Może masz hamujący i wkur***** głos w głowie. Może wywołujesz w sobie jakieś niekorzystne uczucia, emocje. Przypominasz sobie przeszłe sytuacje, które po Twojej myśli nie poszły? W każdym bądź razie, TY się sam blokujesz.
Skoro już wiesz, jak to się dzieje, że nie potrafisz obcej dziewczynie powiedzieć, że masz ochotę na gorący sex z nią, po prostu przestań to robić. Jak?
Wschód mówi.
ŚWIADOMOŚĆ
Zachód.
Zmień uwarunkowania.
Skoro wschodnia metoda zajmuje w większości znanych przypadków kupę czasu, pozwolę sobie ją pominąć.
Utrwalamy sobie jakieś zachowania w różnoraki sposób, i w różnoraki sposób możemy je zmienić. Od instalacji za pomocą lingwistyki, loopy, kotwice po Pawłowskie POWTARZANIE. O ile na pierwsze trzeba dużo chęci i czasu+najlepiej jakiś znajomy który wie "co w trawie piszczy", o tyle do powtarzania potrzebne są tylko JAJA.
Przełamuj własne lęki i powtarzaj dyskomfortowe czynności, by poszerzyć swoją strefę komfortu.
Polecam Ci książkę Paula Mckenny - Grunt to pewność siebie. Opisuje wiele łatwych i prostych sposobów na poszerzenie swoich możliwości.
Jeżeli wyrazisz chęć, mogę "prywatnie" pokazać Ci kilka sztuczek i sposobów, których z powodu małej ilości miejsca jaki i praw autorskich na forum przedstawić nie mogę.
Pozdrawiam
Source.
Ostatnio zmieniony przez Source 23-04-2008, 17:33, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum