Mam takie pytanie.:Jak poznac,przekonac ze sie podobam dzieczynie?DZisiaj widziałem fajną dziewczyne i co chwilke sie na mnie patrzyła ale wsiadała do autobusu..;/ Jak mam do niej zagadac?widziałem ją tylko raz ale bardzo mi sie spodobała
Edit: Zapomniałem dodac ze chodzi do innej szkoły niż ja(szkoły połorzone około 500m od siebie)
Ostatnio zmieniony przez Energy17 31-01-2007, 20:02, w całości zmieniany 1 raz
Odradzam. Jeśli byłaby niepaląca, to mogłoby ją zrazić ;p
Poza tym, źle mi się kojarzy zapoznawanie na "Czy masz może papierosa?" To jedno zdanie wypowiedziane przeze mnie miało spore konsekwencje.
Lepiej zapytaj o godzinę
_________________ "Taka już jest niewiasta, lubieżności pełna. I w chuci nienasycona. Jak świat światem, tak było i tak będzie in saecula saeculorum."
Imię: Ola
Wysłany: 01-02-2007, 08:55
Ta zapyta o godzinę a tu komórka wystaje z kieszeni.
Poprostu podejdź, przedstaw się, zagadaj że znowu się widzicie czy czeka na autobus, powiedz ze chodzisz do szkoły niedaleko jej i takie tam, bądź luzakiem.
Wrażenie że się na Ciebie patrzy nie świadczy od razu że jest tobą zainteresowana. Uwierz mi.
Ta zapyta o godzinę a tu komórka wystaje z kieszeni.
podobną przygode miałam na wakacjach.szłam właśnie z zakupami w siatkach z Biedronki i zapomniałam czegoś kupić a że było to miasto przezemnie nieznane zapomniałam jak wrócić do sklepu.przechodziła jakaś kobieta i zapytałam ją jak dojść do Biedronki, ona popatrzyła na siatki,na mój głupi uśmiech i ledwo powstrzymując zdziwienie wytłumaczyła mi droge.
[ Dodano: 01 Lut 2007 10:43 am ]
a co do tematu to nie wiem co masz zrobić
_________________ Nie zapomnij skąd wyrosły Ci nogi.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum