Mam taki problem:
Na początku roku chodziła ze mną do klasy pewna dziewczyna niestety już po kilku dnia się przeniosła na inny profil. Ale w czasi tych kilku dni zaprzyjaźniłam się z nia. Raczej to ona zaczeła znajomość pierwsz do mnie podeszła zagadała poprosiła nawet żebym z nią usiadł w jednej ławce. Dostałem o dniej numer kom i gg ale jak sie przeniosła kontakt na chwilkę się urwał miedzy nami. Po kilku dniach zaczeliśmy na gg gadac i tak fajnie było. Niestety okazało się że ma człopaka młodzszego od nas. I z wiązku z tyt jest moje pytanie czy mam u niej jakieś szanse.
szanse zawsze sa. pogadaj z nia na gg , zbliz sie do niej i zobaczysz jak to sie dalej potoczy, jesli dala Ci swoj numer gg i kom, to chyba nie jest tak zle ;d i szanse masz
_________________ Bo tylko dzięki Tobie żyję, jestem i oddycham...
jak słysze słowo szansa to mi sie z nieudacznikiem kojazy . Kobieta to specyficzne stwozenie , kobiety sie zdobywa jak twierdze tylko najlepszych czeka nagroda . moja rada nie spiesz sie nie uzywaj słowa "ja" i nigdy nie mów że ją rozumiesz bo nie jestes kobietą ! i nie obiecuj !!! one mają świetna pamięć sznuj jej kolezanki bo to od nich bedzie zalezec jakim człowiekiem bedziesz w jej oczach . nie krytykuj jej faceta raczej zapytaj co w nim nie lubi i staraj si ę takim nie być.
dowiedz się co lubi i czego ty sie możesz od niej nauczyc tak nauczyc . nie uzywaj słowa kocham bo łatwiej to powiedzieć niz dac odczuc masz tak kierowac swoim postepowanie ze po jakims czasem zacznie się zastanawiac gdzie jesteś co robisz .
a jeśli ma faceta chłopie to nie jest problem jak w zyciu wszystko sie zmienia
Imię: Wooof
Wiek: 20 Dołączył: 07 Lip 2006 Posty: 2019 Skąd: z okolicy
Wysłany: 30-10-2006, 10:23
Herflik napisał/a:
Niestety okazało się że ma człopaka młodzszego od nas. I z wiązku z tyt jest moje pytanie czy mam u niej jakieś szanse.
jak mozesz miec szanse jak ona ma chlopaka?
niech nie myli cie to ze moze faworyzowac cie to ze jestes starszy od tego chlopaka bo zapewniam cie ze to nie ma zadnego znaczenia. daj sobie spokoj.
_________________ Witam w rzeczywistości...
KOCHAM OLEŃKE :-*
Nie dbam o wasz szacunek...
Misja zyciowa: ignorowac prowokatorow i ludzi pustych, bo oni i tak zgina z wlasna glupota.
to nie znaczy, ze od razu chce byc twoja dziewczyna... moze sporzenie bedzie dla ciebie oznaczac, ze chce isc do lozka? bez pzresady... znam to odczucie, ale miejmy logiki trochę...
agusia2202 napisał/a:
jesli dala Ci swoj numer gg i kom, to chyba nie jest tak zle ;d i szanse masz
wiesz, to tez nie musi cos znaczyc... choc mogl sie jej spodobac... albo jako ze on jeden dal sie zapoznac... nie ZAPRZYJAZNIC, to naduzycie slowa, zapoznac jest tu dobrym okresleniem.
Cytat:
skoro ma kogoś to daj sobie spokoj. Nie wpieprza sie w czyjes zycie.
na poczatku mialem to powiedziec daj spokoj, nie badz cham i nie odbijaj baby drugiemu. jakbys sie czul jakby ktos ci podwedzal kobiete?
_________________ poprzedni opis dotycył dawnej sytuacji politycznej. teraz właściwszy byłby: jak nie sraczka to tarczka...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum