Ja miałem tak samo, normalnie mnie paraliżuje. Ale teraz jest o lepiej, może nie o wiele lepiej ale teraz jest mi łatwiej. Stary radze Ci działaj, ja niedziałałem i straciłem wszystko i teraz jest za późno, ale może się jeszcze uda, trzeba być dobrej myśli
Taa. Łatwo powiedzieć. Przełamuję sie 3 lata bez skutku. Nie mogę się odblokować. Generalnie wieczorem gdy kładę sie spać jestem przekonany że następny dzień będzie inny, że świat do mnie należy. A gdy ruszam rano w świat bzdury odchodzą aż do wieczora. Eh. Wolę sobie oszczędzić stresu, zwłaszcza że objawa się on u mnie wydzieleniem przez skórę 200 litrów wody Tak to jest jak się ma nadczynność tarczycy
Tak manieqq masz rację, chociarz ja znam pare ładnych tylko wiadomo jak to nieraz bywa : stres za duży stres i denerwowanie się, ale trzeba to przełamać bo będzie źle . Ja miałem jedną normalnie zawalistą sytuację ale ją zmarnowałem i teraz bardzo tego żałuję, nieżyczę tego nikomu ...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum