Imię: Krzysztof
Wysłany: 01-09-2006, 09:39 Problem- na kom. nie ma żadnych ikon, nie ma startu itp..
Siema.. mam taki duży problem z kompem.. a mianowicie kiedy go włączam to pokazuje się tylko tapety! (niema żadnych ikon, niema startu itp.. SAMA TAPETA) A strone włączyłem ponieważ czasem jakieś reklamy mi wyskakują.. Czy ktoś mo że wie jak zaradzić temu? Z góry dzięki!!
ja bym walnął format
zobacz też czy może uda cie sie wejść w systemie awaryjnym w tym celu musisz walnąć reset i wciskać cały czas bodajrze F8 i potem wybrac tryb awaryjny jak ci sie windows załaduje to wtedy sprawdz co jest nie tak a jak to nie da rady to jak pisalem wyżej FORMAT
Imię: Daniel
Wysłany: 01-09-2006, 19:16
moze sprobuj tak:
alt+ctrl+delete po pojawieniu okna w zakladce aplikacje klik w "nowe zadanie..." w nowym oknie wpisz sciezke dostepu do explorera mianowicie c:\windows\explorer.exe i ok
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum