Właśnie, czy ktoś z was oglądał serial Prison Break? Jakie jest wasze zdanie na temat tego serialu. Powiem, że jestem w szoku, serial jest wspaniały pod każdym względem, trzyma w napięciu od początku do końca. Moim zdaniem jest to dzieło. Serial składa się z 22 części, kontynuacja ma się rozpoczac 21 sierpnia na fox, wiec bede musial troszke poczekac. Serial nie pozwala odejsc od ekranu, jesli ktos nie ogladal to naprawde goraco polecam. Dodam że prędko nie zobaczymy tej serii w polskiej tv, jeśli w ogóle sie pojawi w co wątpie.
Lost - zagubieni teraz na jesieni bedzie wychodził 3 sezon, nadawany w tv abc teraz na tvp1 leci koncówka 1. sezonu na jesieni ruszy tam 2. sezon, poczytaj sobie w necie ;] to jest dopiero zajbisty serial
Wiek: 22 Dołączyła: 22 Maj 2005 Posty: 2142 Skąd: ... i dokąd?
Wysłany: 10-08-2006, 15:50
obejrzałam 1 odc. płyty z odcinkami do 16 leza na biurku ale jakos nie moge sie wkrecic w ogladanie. Ale mam zamiar obejrzec o tez słyszałam ze jest świetnym serialem
Lost - zagubieni teraz na jesieni bedzie wychodził 3 sezon, nadawany w tv abc teraz na tvp1 leci koncówka 1. sezonu na jesieni ruszy tam 2. sezon, poczytaj sobie w necie ;] to jest dopiero zajbisty serial
aaa, juz wiem. próbowałem nawet wciagnac sie w ten serial, ale za kazdym razem przelaczalem na inny kanal, szczerze to nie ogladalem od poczatku i nie wiedzialem o co za bardzo chodzi. i tak prison est lepszy:)
prison nie wciaga tak mocno na poczatku, pozniej akcja powaznie sie rozkreca i nie pozwala odejsc od monitora, polecam:PP
Obejrzałam 1 odcinek 1 serii, mam gdzieś jeszcze dwa ściągnięte. Spodobało mi się, ale jakoś nie mam czasu oglądać, a ściągam teraz coś innego, więc trochę koliduje.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum