Ogladajac uwaznie mozna sie dopatrzec wielu niescislosci i miedzy innymi dlatego tego serialu nie lubie.Ale tu moga wypowiadac sie zarowno zwolennicy jak i przeciwnicy
Ostatnio zmieniony przez Wookash 16-07-2007, 14:50, w całości zmieniany 1 raz
_________________ Siedząc w wannie
spowiadam się pralce
z miłości do Ciebie.
nie mam wpływu na Twoje życie, ale nie mogę wykluczyć,że coś się stanie,że zmienisz zdanie..
jeśli tak będzie, nic nam nie przeszkodzi, nigdy.. jeśli kiedyś okaże się,że zmienisz decyzję - będę czekała..
ja własnie wole co tydz oglądac jakoś tak mi lepiej
ale wiem jak się rozpocznie 2 seria pani od tech.inf. mi powiedziła
_________________ Siedząc w wannie
spowiadam się pralce
z miłości do Ciebie.
nie mam wpływu na Twoje życie, ale nie mogę wykluczyć,że coś się stanie,że zmienisz zdanie..
jeśli tak będzie, nic nam nie przeszkodzi, nigdy.. jeśli kiedyś okaże się,że zmienisz decyzję - będę czekała..
Imię: Michał
Wysłany: 17-07-2007, 20:43
Wookash napisał/a:
Raczej powinni ją skrócić bo 20 pare odcinkow o ucieczce z wiezienia...moze sie znudzic po pewnym czasie.
Nie nie, pierwsza seria wcale nie była nudna, wszystkie odcinki obfitowały w jakieś zagadki i nieoczekiwane zwroty. Dokładnie nie pamiętam już, ale nie wydaje mi się żebym się nudził podczas pierwszej serii. W drugiej owszem - zdarzało się.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum