Imię: Wooof
Wiek: 20 Dołączył: 07 Lip 2006 Posty: 2019 Skąd: z okolicy
Wysłany: 25-07-2006, 23:22 Prezerwatywy...
Jakich prezerwatyw uzywaci tzn. jakiej firmy i jakich rodzajow (smakowe, prazkowane, itd.)? Ja Durexy Classici... najlepsze sa i zadna jeszcze mi nie pekla...
_________________ Witam w rzeczywistości...
KOCHAM OLEŃKE :-*
Nie dbam o wasz szacunek...
Misja zyciowa: ignorowac prowokatorow i ludzi pustych, bo oni i tak zgina z wlasna glupota.
_________________ "It matters not how strait the gate,
How charged with punishments the scroll,
I am the Master of my fate,
I am the Captain of my soul."
Imię: P jak Poison
Wysłany: 25-07-2006, 23:42
a ja w ogóle
Wysłany: 26-07-2006, 11:47
Charming napisał/a:
Poison napisał/a:
a ja w ogóle
Nie uprawiasz sexu czy nie używasz prezerwatyw ?
to drugie
Rodzaj, truskawkowe, extra safe classic... roznie taka jaka zachcianka.
Mi rozniez zadna nigdy nie pekla.
seks z prezerwatywa to jak lizanie lodów przez szybe
Ja słyszałam że jak jedzenia batona w opakowaniu
_________________ "Taka już jest niewiasta, lubieżności pełna. I w chuci nienasycona. Jak świat światem, tak było i tak będzie in saecula saeculorum..."
Imię: Wooof
Wiek: 20 Dołączył: 07 Lip 2006 Posty: 2019 Skąd: z okolicy
Wysłany: 28-07-2006, 10:21
Chyba dyskusja poszla nie w odpowiednia strone...
_________________ Witam w rzeczywistości...
KOCHAM OLEŃKE :-*
Nie dbam o wasz szacunek...
Misja zyciowa: ignorowac prowokatorow i ludzi pustych, bo oni i tak zgina z wlasna glupota.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum